Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felesége irreális elvárásokkal...

Felesége irreális elvárásokkal kihasználja a testvérem?

Figyelt kérdés
Úgy ismerkedtek meg, hogy a csaj szükséglakásban lakott, semmilye se volt. Fodrászatban dolgozott. A testvérem lakásába beköltözött, 3 hónap alatt elvetette magát vele. Azóta eladatta a lakást, vettek egy másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt, majd azt is eladatta és házat vetetett. Mindent a testvérem állt! Jelenleg nem is dolgozik 2 éve, de most rávette a tesóm, hogy árulják a házat is! Most Németországba kell költözni albérletbe, a ház pénzén meg ő fog kint fodrászatot nyitni. Mindenbe belemegy a testvérem, 2 gyerek van már, rájuk hivatkozik. 70 millió forintot fog így odaadni a volt állami gondozott csajnak! Hihetetlen! Mit tudna tenni a család? Nem hallgat a szóra. Már fent az alig 1 éve épült ház a neten. Ennek a csajnak semmi se jó, csak a több-több! Eleinte jó volt a Balatonon nyaralni, akkor hogy örült, hogy még sose volt, idén már oda jutottak, hogy Maldív szigetekre kellett menni és nevetett a Balatonon, hogy ő abba a pocsolyába bele nem megy. Most mondta neki, hogy jó lesz ha keres jó állást mert kint babysitter lesz és takarítónő!
2023. okt. 7. 21:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
36%

"másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt"

Csak eddig voltam képes olvasni. Engem nem érdekel kik ők, mennyire nem ismered őket, mennyire tökéletes pár... Ez akkor sem oké. Ez sehogy se jó basszus....

Vannak akik a kemény úton tanulnak.., és vannak olyanok, mint a tesód, akik vascsővel veretik el magukat.

2023. okt. 12. 05:36
 32/33 anonim ***** válasza:
80%

30as te beteg vagy.. miért az antifeminista férfiak mit csinálnak a nőkkel?

Engem nem kell férfias életmódra nevelned, főzök mosok takarítok otthon, ha te keresel havi 1 milliót hogy eltarts. Ha nem, akkor nagyon férfiatlan vagy sajnos, sosem lesz tekintélyed egy nő előtt ha képtelen vagy egyedül eltartani. Beteg elgondolásaid vannak, korlátok közé akarod szorítani a nőket, miközben te nem teszel semmit amitől férfiként tekinthetnének rád:-D

2023. okt. 12. 06:30
 33/33 anonim ***** válasza:
59%

"másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt"

Csak eddig voltam képes olvasni. Engem nem érdekel kik ők, mennyire nem ismered őket, mennyire tökéletes pár... Ez akkor sem oké. Ez sehogy se jó basszus...."

#31, épp ez az, ha valaki nem él együtt veled, akkor nem lát bele az életbe, csak azt képzeli, hogy mindent tud róla. Pl. én pár éve vettem egy autót, és van egy rokonom, aki azóta is azt találgatja és pletykálja, hogy vajon kitől kaptam ajándékba, mert kizárt, hogy azt én meg tudtam volna venni (100%-ban saját pénzből van a kocsi).

Szóval könnyen lehet, hogy a kérdésben szereplő pár is tényleg felesben vette azt a házat, csak a mindenbe belekotyogó tesónak ezt nem kötötték az orrára.

2023. okt. 12. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!