Felesége irreális elvárásokkal kihasználja a testvérem?
"másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt"
Csak eddig voltam képes olvasni. Engem nem érdekel kik ők, mennyire nem ismered őket, mennyire tökéletes pár... Ez akkor sem oké. Ez sehogy se jó basszus....
Vannak akik a kemény úton tanulnak.., és vannak olyanok, mint a tesód, akik vascsővel veretik el magukat.
30as te beteg vagy.. miért az antifeminista férfiak mit csinálnak a nőkkel?
Engem nem kell férfias életmódra nevelned, főzök mosok takarítok otthon, ha te keresel havi 1 milliót hogy eltarts. Ha nem, akkor nagyon férfiatlan vagy sajnos, sosem lesz tekintélyed egy nő előtt ha képtelen vagy egyedül eltartani. Beteg elgondolásaid vannak, korlátok közé akarod szorítani a nőket, miközben te nem teszel semmit amitől férfiként tekinthetnének rád:-D
"másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt"
Csak eddig voltam képes olvasni. Engem nem érdekel kik ők, mennyire nem ismered őket, mennyire tökéletes pár... Ez akkor sem oké. Ez sehogy se jó basszus...."
#31, épp ez az, ha valaki nem él együtt veled, akkor nem lát bele az életbe, csak azt képzeli, hogy mindent tud róla. Pl. én pár éve vettem egy autót, és van egy rokonom, aki azóta is azt találgatja és pletykálja, hogy vajon kitől kaptam ajándékba, mert kizárt, hogy azt én meg tudtam volna venni (100%-ban saját pénzből van a kocsi).
Szóval könnyen lehet, hogy a kérdésben szereplő pár is tényleg felesben vette azt a házat, csak a mindenbe belekotyogó tesónak ezt nem kötötték az orrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!