Felesége irreális elvárásokkal kihasználja a
testvérem?
Figyelt kérdés
Úgy ismerkedtek meg, hogy a csaj szükséglakásban lakott, semmilye se volt. Fodrászatban dolgozott. A testvérem lakásába beköltözött, 3 hónap alatt elvetette magát vele. Azóta eladatta a lakást, vettek egy másikat, amibe 1 forintot se tett, de 50%-ban a nevén szerepelt, majd azt is eladatta és házat vetetett. Mindent a testvérem állt! Jelenleg nem is dolgozik 2 éve, de most rávette a tesóm, hogy árulják a házat is! Most Németországba kell költözni albérletbe, a ház pénzén meg ő fog kint fodrászatot nyitni. Mindenbe belemegy a testvérem, 2 gyerek van már, rájuk hivatkozik. 70 millió forintot fog így odaadni a volt állami gondozott csajnak! Hihetetlen! Mit tudna tenni a család? Nem hallgat a szóra. Már fent az alig 1 éve épült ház a neten. Ennek a csajnak semmi se jó, csak a több-több! Eleinte jó volt a Balatonon nyaralni, akkor hogy örült, hogy még sose volt, idén már oda jutottak, hogy Maldív szigetekre kellett menni és nevetett a Balatonon, hogy ő abba a pocsolyába bele nem megy. Most mondta neki, hogy jó lesz ha keres jó állást mert kint babysitter lesz és takarítónő!
12,azért vélik kihasználásnak mert a csaj ezekért nem tett semmit. Gondolom féltik hogy több 10 misi elherdálódik, aztan meg csupasz seggel marad a srác. Lattunk már ilyet, persze rnnyiből az igazsagot nem tudhatjuk az igaz. Igazából a leírás alapján nekem a stílusa nem trtszik, kiakasztanak az olyanok akik nemrég még sehol nem voltak, aztán játszák az agyukat ahogy hirtelen rájuk szakad a pénz. Szerintem is pocsolya a Balaton, főlrg a Maldív szigrtekhez képest, de azért bele tudok menni ha arra járok🙂
Sokat nem lehet tenni, vagy saját kárán tanul vagy a csaj kicsit lrszáll a földre és élnek tovább boldogan.
2023. okt. 8. 04:23
12/33 anonim válasza:
bocs de erösen kamu dolog mert ilyen gyorsan nem lehet se házat venni se házat eladni na ės meg gazdagodni sem .
2023. okt. 8. 05:18
13/33 anonim válasza:
Sajnos elhiszem hogy van ilyen. Az én sógorom is ugyanilyen hülye lesz ha nő van a dologban.
Nem fog hallgatni a szép szóra. Még ti rátok fog haragudni ha szóltok.
2023. okt. 8. 07:20
14/33 anonim válasza:
"Mit tudna tenni a család"
Őszintén? Elfogadni, hogy a testvéred sem a legélesebb kés a fiókban, mert ez az igazság. Kihasználni, uralni csak azt lehet, aki hagyja magát. Felnőtt ember, vállalja majd a döntései következményét.
Ezt tudja tenni a családod.
2023. okt. 8. 07:44
15/33 anonim válasza:
13#
De mi mutat vajon arra, hogy szétmennek? Erről a kérdező nem írt semmit. A családalapítás meg nem ennek a jele.
2023. okt. 8. 08:11
16/33 anonim válasza:
13, ahhoz, hogy ilyen ütemben fejlődjön a cég és jöjjön a pénz, a pasi kb nincs otthon. A nő biztosítja neki, hogy ezt megteheti, nem kell otthon senkit csinálni, nem kell a gyerekeit óvodába, iskolába, orvoshoz hordani.
2023. okt. 8. 08:25
17/33 anonim válasza:
11es, a csaj pont hogy feminizmus gyűlölő valószínűleg, hiszen nem dolgozik, és várja hogy eltartsák, otthon gyereket nevel. Hiszen pont ez a lényege az anti feminizmusnak, a pasi dolgozzon, a nő meg vezesse a háztartást.
2023. okt. 8. 08:25
18/33 anonim válasza:
És ebben mi a rossz? Ha iylen irdatlan ütemben gyarapszik a vagyonuk, akkor miért lenne irreális pl. a Balaton helyett valami szép, trópusi helyre menni nyaralni? A tesód szerinted nem élvezi jobban a Maldív-szigeteket, mint a Balatont, vagy mi a probléma? Szerintem, ha a testvérednek ebben bármi rossz lenne, akkor tenne ellene. Azt értem, hogy megesz a sárga irigység, de nekem a leírás alapján úgy tűnik, hogy itt mindenki megkapja, amit akar, és jól élnek.
2023. okt. 8. 08:45
19/33 anonim válasza:
Mondjuk nem értem, mi közöd két másik felnőtt ember életéhez, de oké...
2023. okt. 8. 08:59
20/33 A kérdező kommentje:
Az a problema, hogy 1 Ft-ot nem tett bele. Amint terhes lett abbahagyta a munkat! Mindket gyerek bolcsibe ment 1 eves koruktol. Azota se ment vissza dolgozni, otthon ul! Csak sajat szalonba hajlando visszamenni akkora urno lett. Igy a testverem altal megkeresett penzt a sajat szalonjara kolti, aztan a biztosbol alberletbe mennek kint. Siman csupasz hatsoval maradhat a testverem! Amugy nagyon is konnyu lakast eladni, sot epiteni is! A lakast 2 honap alatt eladtak, a masikat par het alatt megvettek, szinten hamar eladtak, a hazat is siman megvettek par het telt el. Nagyon volt akkoriban mindenkinek penze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!