Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám ezt direkt csinálja? C...

Bátyám ezt direkt csinálja? Csak azért mert látja,hogy bosszant? Erre nincs semmi megoldás?

Figyelt kérdés

Bátyám (19 éves) haza költözött már 2 hete itt van. És még közel két hétig itthon lesz. Szüleim még nyaralni vannak. Folyton bejön a szobámba kopogás nélkül, nyitott ajtónál fürdik, használja a wc-t. Többször becsaptam az fürdő/ Wc ajtót, hogy vegye észre magát, de semmi. Egésznap meztelen van, úgy értem, hogy még boxer sincs rajta.Azt mondja melege van, de nem engedi a légkondit bekapcsolni mert fáj tőle a feje, az emeleti folyosón sem mehet, a szobámban meg nincsen. Csak akkor öltözik fel, ha elmegy valahova, amint haza ér már vetkőzik is. Senkit nem tudok át hívni, egyszer amikor át jöttek haveromék Ő meztelen állt a konyhában, ott a srácok előtt, nem szégyelte magát. Azt hittem leég az arcomról a bőr, a haverok azóta is felhozzák azt a pillanatot, meg röhögnek rajtam. Meg kértem, hogy ezt ne csinálja, nagyon ciki, mire azt válaszolta "Nagyon sajnál amiért ilyen gyökér vagyok, és a haverjaim is azok, hisz fiúk vagyunk miért kellene szégyenkezni, neki még végképp nincs oka rá mert kezdi elérni a célt, szerinte izmos" (Azért ez jóindulattal is túlzás) Alapból nem így neveltek minket, sosem volt ez divat nálunk. Nem értem, hogy lett ilyen. Egésznap pucéran mászkál, a múltkor a székemen ült (meztelen) és kérdezés nélkül használta a gépem, a gyomrom felfordult, megeszi a kajám, a nappaliban csövezik egy feszt, a szobájából árad a bűz, azt mondta mielőtt jönnek anyáék majd ki szellőztet meg rendet rak. Mindenhol csipsz törmelék, meg morzsa, üres energia italos dobozok. Rá sem ismerek, valami hatalmasat változott kis idő alatt.

Próbáltam vele beszélni, szimplán nem érdekli.

17/f

2023. aug. 28. 06:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Lehet meleg, de nem meri mnagának bevallani, és ezzel éli ki a frusztrációját.
2023. aug. 28. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintrm direkt idegesít.
2023. aug. 28. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Kérdezd meg apádat, majd ő helyreteszi a dolgokat.

A bátyádat és téged is.

Prűd vagy.

Engem soha nem zavart ha a bátyám meztelenül érezte magát jól, és például az ő teste inspirált arra, hogy én is olyan szép felépítésű és izomzatú legyek idővel.

Ráadásul a legjobb barátom a mai napig, és soha nem ártottunk egymásnak. Sokat köszönhetek neki (is) a szüleim mellett.

2023. aug. 28. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
Meztelenkedős család?
2023. aug. 28. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
5%
Én csajokat hivnék magunkhoz, hátha akkor elszégyelli magát.
2023. aug. 29. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg az motiválja, hogy idegesítsen téged, mikor a szülők nincsenek otthon, és nem tudják megszidni érte, de ezt akkor is egy visszataszító módon teszi. Kitartást a hátralévő időre.
2023. aug. 31. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Azzal, hogy otthon meztelenül van előtted a saját testvére előtt, szerintem az normális. Viszont az, hogy idegenek előtt sem szégyenkezik egyáltalán, plusz amit leírtál azok alapján igénytelen is…..
2023. szept. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!