Bátyám ezt direkt csinálja? Csak azért mert látja,hogy bosszant? Erre nincs semmi megoldás?
Bátyám (19 éves) haza költözött már 2 hete itt van. És még közel két hétig itthon lesz. Szüleim még nyaralni vannak. Folyton bejön a szobámba kopogás nélkül, nyitott ajtónál fürdik, használja a wc-t. Többször becsaptam az fürdő/ Wc ajtót, hogy vegye észre magát, de semmi. Egésznap meztelen van, úgy értem, hogy még boxer sincs rajta.Azt mondja melege van, de nem engedi a légkondit bekapcsolni mert fáj tőle a feje, az emeleti folyosón sem mehet, a szobámban meg nincsen. Csak akkor öltözik fel, ha elmegy valahova, amint haza ér már vetkőzik is. Senkit nem tudok át hívni, egyszer amikor át jöttek haveromék Ő meztelen állt a konyhában, ott a srácok előtt, nem szégyelte magát. Azt hittem leég az arcomról a bőr, a haverok azóta is felhozzák azt a pillanatot, meg röhögnek rajtam. Meg kértem, hogy ezt ne csinálja, nagyon ciki, mire azt válaszolta "Nagyon sajnál amiért ilyen gyökér vagyok, és a haverjaim is azok, hisz fiúk vagyunk miért kellene szégyenkezni, neki még végképp nincs oka rá mert kezdi elérni a célt, szerinte izmos" (Azért ez jóindulattal is túlzás) Alapból nem így neveltek minket, sosem volt ez divat nálunk. Nem értem, hogy lett ilyen. Egésznap pucéran mászkál, a múltkor a székemen ült (meztelen) és kérdezés nélkül használta a gépem, a gyomrom felfordult, megeszi a kajám, a nappaliban csövezik egy feszt, a szobájából árad a bűz, azt mondta mielőtt jönnek anyáék majd ki szellőztet meg rendet rak. Mindenhol csipsz törmelék, meg morzsa, üres energia italos dobozok. Rá sem ismerek, valami hatalmasat változott kis idő alatt.
Próbáltam vele beszélni, szimplán nem érdekli.
17/f
1-es
"röhögnék, majd megjegyzést tennék a méreteire is. Hátha észrevenné magát."
pont ez a gond, hogy igazából büszke a "méretére"... tipikus tahó, ezzel is "menőzik" csak ezt nem akartam kiírni a kérdésben.
"Csinálj fotókat, ha hazajöttek anyádék, mutasd meg nekik"
viszont ez jó ötlet, lefotózom a házat, hogy néz ki, és még ma elküldöm anyáméknak!
A kettes hozzászólást igazából nem étem mire céloz, azért nem reagáltam rá.
Egyébként nem bánt vagy hasonlók, csak szimplán tahó, paraszt. Régen nem volt ilyen suttyó, ez most valamikor jött rá, mert azelőtt jól el voltunk, sőt vártam, hogy végre haza jöjjön ..
Sosem bántana ez biztos.
Egy igazi suttyó lett most, de ettől még szeretjük egymást, ha felkelt elmondom neki, hogy ha nem takarít és vesz fel valamit akkor ma átküldöm a házról készült fotókat, azt szüleim majd helyre teszik.
Nincs itt semmi látnivaló.
A bátyád már "nagyfiú", te pedig még csak "kisfiú" vagy.
Menj, és mondd el a szüleidnek, köpd be a bátyád.
De először apádnak mondd el, mert azért egy tapasztaltabb férfi véleménye lesz a mérvadó.
Lehet le fogja szidni, és kérni fogja, hogy vegyen vissza magából, de belül büszke lesz a fiára, téged pedig azért fog leszidni, mert még 17 évesen is csak gyerekesen beárulod a bátyádat.
"A bátyád már "nagyfiú", te pedig még csak "kisfiú" vagy."
Azért "nagy fiú" mert pucéran rohangál, az arcomba lógatja a farkát? Te jó ég! És szerinted apám ezért lesz rá büszke, mert meztelenkedik itthon? A szüleimtől sosem láttunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!