Hogyan kezelitek felnőttként, hogy nagyobb testvér gyerekkorotok óta távolságtartó veletek?
Figyelt kérdés
Nem beszélget, nincs otthon, amikor én is otthon vagyok, bármit kérdezek egy "jó"-val válaszol, nagyon régóta nem kezdeményez beszélgetést telefonon, stb. Beszélni próbáltam erről a szüleimmel, de nem érdekli őket. Nem tudok beszélni testvéremmel egyáltalán, flegma, egy szavas válaszokat ad és mindig azt mondja, hogy siet, mert munkája van, több évtizede. Harmicasok vagyunk mindketten.
Mi lenne a megoldás, hogy érzelmileg ne viseljen meg engem ennyire ez a viselkedés?
2023. júl. 29. 13:54
21/23 anonim válasza:
20!
"Harmicasok vagyunk mindketten."
22/23 Kései Sirató válasza:
A jó kapcsolat két emberen múlik, ha csak te akarod, ha nincs kölcsönösség, akkor sohasem lesz ebből jó kapcsolat. Szerintem el kellene ezt fogadnod és keress inkább barátokat, barátnőket, olyanokat, akiknek te is hasonlóan fontos vagy!
23/23 anonim válasza:
Ennyi idő után már fel kéne fognod, hogy nincs közös pont, és ne akard erőltetni, hogy beszéljen veled. Ne foglalkozz vele, ilyen és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!