Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan kezelitek felnőttként,...

Hogyan kezelitek felnőttként, hogy nagyobb testvér gyerekkorotok óta távolságtartó veletek?

Figyelt kérdés

Nem beszélget, nincs otthon, amikor én is otthon vagyok, bármit kérdezek egy "jó"-val válaszol, nagyon régóta nem kezdeményez beszélgetést telefonon, stb. Beszélni próbáltam erről a szüleimmel, de nem érdekli őket. Nem tudok beszélni testvéremmel egyáltalán, flegma, egy szavas válaszokat ad és mindig azt mondja, hogy siet, mert munkája van, több évtizede. Harmicasok vagyunk mindketten.

Mi lenne a megoldás, hogy érzelmileg ne viseljen meg engem ennyire ez a viselkedés?

2023. júl. 29. 13:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Igen, zaklatónak számít az, aki folyamatosan, a testvére akarata ellenére próbál beszélgetni a testvérével.
2023. júl. 29. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Nem, nem az, és maga a tesó se mondott nemet, ahhoz gyáva, és pláne nem kérte meg semmire. Csak a tipikus pofákat huzogató, duzzogó attitűdöt nyomatja.
2023. júl. 29. 14:56
 13/23 anonim ***** válasza:
38%
De az, egy zaklató, és nem is kell a testvérének nemet mondania, már a viselkedéséből is világosan látszik, hogy mit akar.
2023. júl. 29. 15:22
 14/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
27%

Megint nem làtom, hogy ki fiú, ki lány, zavaró!

Pláne, mióta láttam egyszer, szakmai kérdéshez kiírta egy félnótás: 30/F (tök feleslegesen).

2023. júl. 29. 16:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagytesóim egymásnak valóak. Én nem vagyok hozzájuk való.

Nincs mit kezelni.

2023. júl. 29. 19:28
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
13.: Jah, végülis minek egyenesen kommunikálni, megpróbálni normális kapcsolatban lenni meg a saját tesóddal #zHaklaTHáss!!444 🥴 Beteg a gyakori népe, nem kicsit, hanem nagyon. Még jó, hogy a való élet nem így működik.
2023. júl. 29. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyik fél se akar változtatni a dolgon akkor bele kell törökdni.
2023. júl. 29. 22:21
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Idősebb testvér vagyok és kvára idegesítő, amikor kisebbik átlag óránként nyomja a f...gait, aztán még ő akad ki, amikor a harmadik ilyen után szó faképnél hagyom és onnantól kzdve ignorálom.

Nem fogja fel, hogy nem érdekel, mit mond, mert a hobbijai full hidegen hagynak.

Érdekes, én nem lógok a nyakán meg fárasztom a saját dolgaimmal, mert felfogtam, hogy más az érdeklődési körünk. Ő erre valamiért képtelen.

2023. júl. 30. 09:51
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

És igen, marhára zavar, hogy nincs szabad félórám tőle, mert meglát és jön oda.

Miért nem tudja elfoglalni magát? Ha ennyire unatkozik, az az ő baja, rólam le lehet szállni, van elég dolgom a melóval.

2023. júl. 30. 09:53
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Hány évesek vagytok?
2023. júl. 30. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!