Hogyan kezelitek felnőttként, hogy nagyobb testvér gyerekkorotok óta távolságtartó veletek?
Nem beszélget, nincs otthon, amikor én is otthon vagyok, bármit kérdezek egy "jó"-val válaszol, nagyon régóta nem kezdeményez beszélgetést telefonon, stb. Beszélni próbáltam erről a szüleimmel, de nem érdekli őket. Nem tudok beszélni testvéremmel egyáltalán, flegma, egy szavas válaszokat ad és mindig azt mondja, hogy siet, mert munkája van, több évtizede. Harmicasok vagyunk mindketten.
Mi lenne a megoldás, hogy érzelmileg ne viseljen meg engem ennyire ez a viselkedés?
Megint nem làtom, hogy ki fiú, ki lány, zavaró!
Pláne, mióta láttam egyszer, szakmai kérdéshez kiírta egy félnótás: 30/F (tök feleslegesen).
Nagytesóim egymásnak valóak. Én nem vagyok hozzájuk való.
Nincs mit kezelni.
Idősebb testvér vagyok és kvára idegesítő, amikor kisebbik átlag óránként nyomja a f...gait, aztán még ő akad ki, amikor a harmadik ilyen után szó faképnél hagyom és onnantól kzdve ignorálom.
Nem fogja fel, hogy nem érdekel, mit mond, mert a hobbijai full hidegen hagynak.
Érdekes, én nem lógok a nyakán meg fárasztom a saját dolgaimmal, mert felfogtam, hogy más az érdeklődési körünk. Ő erre valamiért képtelen.
És igen, marhára zavar, hogy nincs szabad félórám tőle, mert meglát és jön oda.
Miért nem tudja elfoglalni magát? Ha ennyire unatkozik, az az ő baja, rólam le lehet szállni, van elég dolgom a melóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!