A házas nővérem titokban Szexuális kapcsolatban van a sógorommal. Hogy beszéljem le a nővérem?
Még gyerek is van, ő meg titokban szexel egy másik férfival 2 éve. Hogy tudja pár nő ezt így csinálni, hogy megcsalják az férfit, aztán hazamennek teljesen természetesen viselkednek és talán még velük is dugnak?. Elítélem a nővérem ezért. Mivel vegyem rá hogy ne járjon ahhoz a másikhoz?
kérlek adjatok tanácsot
Bevallom töredelmesen, én már elvesztettem a fonalat, hogy ki-kit dug?
Kérdező? Téged ki?
Lehet az a megoldás kulcsa!
Egyszer a kukában találod a kotont, egyszer az ajtó előtt találod a kotont, egyszer a nővérednél, egyszer a srácnál.
Add fel, mert ebbe totál belekeveredtél már!
"Hogy nem érted hogy lehet csalni 2 évig egy házasságban"
Én azt nem értem, hogy TE honnan veszed, hogy 2 éve már csalja a nővéred a férjét. De különben olyan összevissza írsz, ahogy mondják is, hogy egyre inkább az a gyanúm, csak egy troll vagy.
Ha mégsem, akkor egyszerűen szállj a nővéredről, akadj le a témáról. Ha jól sikerült kihámoznom, akkor találtad azt a kotont, amikor épp a babáért mentél oda, majd pont egy kisbaba társaságában fognak szexelni... Piszkos a fantáziád.
Kérdező te hülye vagy. A házas nővéred a sógoroddal van szexuális kapcsolatban, akkor a FÉRJÉVEL szexel.
Hülye troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!