Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A házas nővérem titokban...

A házas nővérem titokban Szexuális kapcsolatban van a sógorommal. Hogy beszéljem le a nővérem?

Figyelt kérdés

Még gyerek is van, ő meg titokban szexel egy másik férfival 2 éve. Hogy tudja pár nő ezt így csinálni, hogy megcsalják az férfit, aztán hazamennek teljesen természetesen viselkednek és talán még velük is dugnak?. Elítélem a nővérem ezért. Mivel vegyem rá hogy ne járjon ahhoz a másikhoz?

kérlek adjatok tanácsot

2023. júl. 23. 20:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
85%

Bevallom töredelmesen, én már elvesztettem a fonalat, hogy ki-kit dug?

Kérdező? Téged ki?

Lehet az a megoldás kulcsa!

2023. júl. 29. 19:42
 42/46 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer a kukában találod a kotont, egyszer az ajtó előtt találod a kotont, egyszer a nővérednél, egyszer a srácnál.

Add fel, mert ebbe totál belekeveredtél már!

2023. júl. 30. 11:29
 43/46 anonim ***** válasza:
94%

"Hogy nem érted hogy lehet csalni 2 évig egy házasságban"

Én azt nem értem, hogy TE honnan veszed, hogy 2 éve már csalja a nővéred a férjét. De különben olyan összevissza írsz, ahogy mondják is, hogy egyre inkább az a gyanúm, csak egy troll vagy.

Ha mégsem, akkor egyszerűen szállj a nővéredről, akadj le a témáról. Ha jól sikerült kihámoznom, akkor találtad azt a kotont, amikor épp a babáért mentél oda, majd pont egy kisbaba társaságában fognak szexelni... Piszkos a fantáziád.

2023. júl. 30. 13:16
 44/46 anonim ***** válasza:
75%
Kedves Kérdező! Teljesen zagyva, amit írsz. Szerintem először önvizsgálatot kellene tartanod. Vajon miért foglalkoztat ennyire a családtagok nemi élete?
2023. aug. 5. 06:57
 45/46 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező te hülye vagy. A házas nővéred a sógoroddal van szexuális kapcsolatban, akkor a FÉRJÉVEL szexel.

Hülye troll.

2023. aug. 5. 07:05
 46/46 anonim ***** válasza:
Sokáig tartott megfejteni? A sógóra a a nővére férje.
2024. jún. 4. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!