A házas nővérem titokban Szexuális kapcsolatban van a sógorommal. Hogy beszéljem le a nővérem?
Még gyerek is van, ő meg titokban szexel egy másik férfival 2 éve. Hogy tudja pár nő ezt így csinálni, hogy megcsalják az férfit, aztán hazamennek teljesen természetesen viselkednek és talán még velük is dugnak?. Elítélem a nővérem ezért. Mivel vegyem rá hogy ne járjon ahhoz a másikhoz?
kérlek adjatok tanácsot
8, én is ezen gondolkodtam.
Amúgy ez egy undorító dolog. Alapvetően a megcsalás is, de amikor családon belül...
Ez elég kényes helyzet. Alapvetően nyilván közöd nincs hozzá, hiszen az ő kapcsolatuk, viszont nekem a lelkiismeretem nem lenne tiszta, hogy tudom és nem szóltam.
Nehéz helyzet az biztos. Ezt neked kell mérlegelni, hogy elmondod vagy sem.
Ok látom páran lesznek még azért akik keverik a családfát.
"valaki feleségének vagy férjének a fiútestvére."
Szégyen nem szégyen, én még a mai napig belekeveredek ebbe a kinek a kije dologba.
De ez is családon belül van és ugyanúgy undorító.
És még mindig neked kell eldöntened hogy borítasz e vagy sem. Nővéreddel beszéltél már róla?
A sráccal? Esetleg őket venném előre. Aztán ha nem nyugszik a lelked akkor a férjének elmondani. Aztán vagy elhiszi vagy nem.
"Ok látom páran lesznek még azért akik keverik a családfát."
Pl te is.
"A nővérem szexel a másik férfival, sógorommal = az ő (nővérem) férjének a fiútestvérével."
A novered férjének fiutestvere az a nővéred sogora, nem a tiéd.
#9, 12: A testvéred férje a sógorod. Tehát a nővéred férje. Vagy a nővéred a férjével szexel, ami normális, vagy van még egy nővéred, aki szintén férjnél van, és az ő férje a Sógor2. Így az első nővéred Sógor2-vel hempereg, ami már kevésbé oké, de hát "családban marad".
De a lényegen nem változtat, semmi közöd hozzá.
Te keverés.
Nővéred férje a te sógorod.
Sógorod testvére neked senki.
Sógorod testvére az nővéred sógora, nem a tiéd.
"Ne szólj bele."
"Ne kavarj bele"
"semmi közöd hozzá"
stb...stb...
Ezek a hozzászóló nők pont ugyanúgy csalják a pasijukat mint a tesód.
Vagyis eléggé gyakori eset napjainkban a megcsalás.
Kérdező, pontosabban:
a nővérednek szexuális kapcsolata van a Te sógoroddal, és a saját sógorával is :D
“jó kis cafka lehet”
(Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!