Mennyi ideig lehet együtt èlni testvèrekkel egy házban,szülők nèlkül?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 10:06
1/8 anonim válasza:
amíg nem kaptok agyérgörcsöt egymástól...
2/8 anonim válasza:
A két unokanővérem élt együtt az egyikük haláláig. Nagyon szerették egymást, el sem tudták volna képzelni, hogy külön éljenek.
3/8 anonim válasza:
Ameddig ez mindkettőjüknek megfelel. Akár halálig. De ha az egyikük ezt szenvedésként éli meg, akkor nyilván változtatni kell.
4/8 anonim válasza:
Bármeddig. Ha nem ellenségkomplexusos retardált a bagázs.
5/8 anonim válasza:
Szomszédban él egy középkorú női testvérpár, és az egyikük kamaszkorú fia is ott él velük.
Szerintem az egyik vagy fogyatékos vagy valami komolyabb mentális problémája van, de nem tudom, mi a pontos szitu. Egyszer megszólítottam, és valami nagyon érdekes, teljesen összefüggéstelen és irreleváns szósalátát mondott válaszként, ezért gondolom, hogy sajnos nincsen minden rendben vele.
6/8 anonim válasza:
Attól függ hogy jöttök ki egymással.
8/8 anonim válasza:
Amennyiben egyikőtök sem igényel partnert, élettársat, házastársat, illetve családot, akkor amennyi ideig nektek megfelel. Abban a pillanatban, amikor egyik félben felmerül a partner, család igénye érdemes szétköltözni és élni a saját életeteket. A magánynál jobb megoldás, ha testvérek együtt élnek felnőttként is, de nem mondanám túl egészséges életmódnak, választásnak. A kényszer nagy úr! - mondják. De ez valódi kényszer? Vagy csupán lustaság, a megszokott, ismert, könnyebbnek tűnő életmód választása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!