Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vannak itt még olyanok, akik...

Vannak itt még olyanok, akik ennyire "semmilyen"/elhidegült viszonyban vannak a testvéreikkel, annak ellenére, hogy nem volt konfliktus köztük?

Figyelt kérdés

Van egy bátyám és egy öcsém, mindannyian már felnőttek vagyunk.

30-as éveink elején, 20-as éveink közepén járunk.

A helyzet az, hogy sose szoktunk egymással beszélni, találkozni is max. otthon futunk össze, de az se tervezetten történik. Nem hívjuk fel egymást és nem is köszöntjük fel egymást születésnapkor, névnapkor. Bátyám barátnői közül is csak egyet ismertem meg, pedig volt vagy 10 (bár nyilván mivel sűrűn váltogatja őket, ezért nem is érdemes nagyon megismerkedni velük).

Az az érdekes, hogy nem volt köztünk sose nagy ellentét (leszámítva a gyerekkori incselkedéseket), nem vesztünk össze semmin. A szüleink is mindig igazságosak voltak velünk szemben, nem voltak kivételezések sem.

Tényleg úgy viselkedünk, mintha nem is ismernénk egymást, bár valahol ez így is van...

Mindig meglepődök, amikor ismerőseim vagy munkatársaim bensőséges viszonyt ápolnak a testvéreikkel, habár tudom, hogy ez lenne a normális.

Más is van így közületek?

#testvér #hűvös viszony
2023. jún. 20. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Nekem jó volt a kapcsolatom a nővéremmel, amíg el nem költözött a párjához. Azóta beszélünk ugyan, de már nem olyan mint régen, mintha teljesen idegen lenne. Sokat vannak nézeteltéréseink, mert közösen örököltük a szülői házat, és amiatt kénytelenek vagyunk találkozni. Már nagyon nem bírjuk egymást, és jobb lenne megszüntetni a kapcsolatot örökre, miután eladtuk a házat. Nincs már semmi ami összekössön úgymond, mivel a szüleink már nem élnek. Közös témáink nincsenek, teljesen más típusú személyiségek vagyunk, mintha nem is testvérek lennénk.
2023. jún. 29. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!