Üdv, van 2 nővérem,a fiatalabb itt lakik helyben.A sógorom úgy ismertem hogy mindig az alkohol volt az elsö. A nővérem is iszik, munkahelyük nincs. A gyerekek se mennek hozzájuk. Én,mint testvér, mit tegyek, kinek szóljak ????
Hogyhogy kinek szólj?
Nem értem a kérdést. Ahogy írták, nem illegális alkholistának lenni, így max. velük tudsz beszélni.
Kérdés, hogy van-e gyerekük. Ha van, akkor szólhatsz pl. a családsegítő központnak.
Ahogy írták, nem illegális alkoholistának lenni, sőt: az első kétharmados Orbán-kormány első intézkedése az volt, hogy a pálinkázást elősegítették, nem sokkal rá pedig az ittas kerékpározást is engedélyezték közúton.
Bezzeg a szerencsejáték függőség felszámolása nevében a játékgépeket betiltották - legalábbis fideszes monopólium lett, csakúgy mint a cigarettaárusítást.
Tapsvihar, éljen a Fidesz-maffiakormány, mert annyira keresztények, és családbarátok! (szarkazmus)
Szervízmérnök úr
Szervízmérnök úr
Szervizmérnök úr
"Hülyeséget beszélsz, pont a kerékpárosok büntetéssel való terrorizálása volt életszerűtlen, semmi pohár sörök miatt is."
A gond, hogy ez bizony a főútakra is érvényes, ha a kerékpárutakról beszélünk, vagy a kis mellékutcákról, azzal nem is lenne gond, de a főúton is és korlát nélkül - na az baj! Ha lenne valami határérték, azzal még egyet is tudnék érteni - mondom ezt kerékpárosként.
----
Hát csak aztán ne hozzád rohanjanak, ha szarban lesznek, márpedig könnyen szarban lesznek. És a családbarát Fidesz egyre jobban kivonul az emberek támogatásából, és már a rokonokra, pl. testvérekre hárítja a kötelességeket törvényben is, tehát egyszer csak arra ébredsz, hogy a gyerekedtől leszel kénytelen megvonni valami fontosat, csak hogy az ő hülyeségüket helyre hozd.
Tapsvihar.
Kinek a gyerekei nem mennek hozzájuk?
Másrészt, azt, ami segíteni tudna, szociális hálónak hívják, sajnos Magyarországon nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!