A húgom egy nős férfival tart fenn kapcsolatot, ilyenkor mit tudnék tenni?
A húgom 24 éves és egy 40+ nős férfival van szeretői kapcsolatban.
Még leírni is borzasztó.
A szüleimnek természetesen egyáltalán nem tetszik ez a helyzet,és mindig próbálnak a lelkére beszélni,hogy ezt nem kellene.
És ennek az lett a következménye,hogy már alig jár haza,mert itthon csak a veszekedés megy.
Nyílván én is próbálok a lelkére hatni,de velem is alig beszél már.
Egy nős férfival kapcsolatot fenntartani rém gusztustalan.
A húgomból ezt sose néztem volna ki,ő gyönyörű intelligens lány,de mégis most elképesztően ostoba módon viselkedik.
És ennek semmiképpen nem lehet jó vége.
A legnagyobb félelmem hogy egyszer csak terhes lesz attól a nős férfitól.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nekem sem tetszik. Undorító.
Mondd meg, hogy szólsz a feleségnek, akkor talán leáll.
Végső soron pedig joga van tudnia a feleségnek is, mi történik, szóval akár még szólhatsz is, lehetőleg bizonyítékkal.
Szerelmes? Mit vár ettől a kapcsolattól? Csak kúrogat, vagy azt hiszi, az az ember majd elhagyja a feleségét, és akkor holtomiglan-holtodiglan?
Ha csak szexkapcsolat, akkor törődj bele, hogy a húgod ilyen, és ha ezt akarja csinálni, akkor ezt is fogja. 24 éves. Nem fog leállni, mert az anyukája meg a tesója azt mondta.
Ha viszont hitegeti magát, akkor megmondhatod, hogy MINDEN nős férfi azt mondja, hogy otthon minden szar, és el akar válni, aztán 10-ből 9 és fél nem válik sehová... Reménykedjen ha akar, de arra figyeljen, mégis hány évet akar elpazarolni az életéből.
Ennyit tudsz csinálni. A döntés az övé.
Az elmúlt hónapok során már volt ez a kérdés párszor, olyanokkal megspékelve, mint: "a pasi vesz neki ezt-azt és anyagilag ez tetszik neki", "a családját sose hagyná el, csak hülyíti", "hogyan szakítsam szét őket", stb.
Érdemes lenne azokra a kérdésrekre rákeresni.
Egyébként te semmit se tehetsz.
Kit érdekel? Majd pofára esik a kis riherongy, nem kell ebbe beavatkozni meg idegeskedni miatta.
Az ilyeneknek amúgy csak annyit tudok kívánni, hogy az ő férjük is csalja őket majd annak idején. Ja tudom, ők csak szeeegény áldozatok.
Van véleményem arról, ha valaki nős férfi létére félrek*r és arról a nőről is, aki tudja, hogy a pasijának családja van, mégis hajlandó vele keveregni.
DE!
A húgod felnőtt ember, vagyis a világon semmi, ismétlem: SEMMI közötök ahhoz, kivel van együtt. A véleményedet elmondhatod neki (ha kíváncsi rá) és figyelmeztetheted arra, hogy szerinted nem szerencsés ez a helyzet, de ennél több közöd ehhez bizony nincs - és a szüleidnek sem. Magánügy, tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!