Lehet még vele normális kapcsolatom? 17/F
Engedd el tesom büdös gyökér…
Ha hiszel benne ha nem a karma az ilyen embereket nagyon megbünteti
Olyan gyökér embereket ismerik akik csúnyán bántak a családjukkal és az összes a legcsúnyább halált és ne higgyétek hogy huh mittudomen milyen magiaba hiszek de a gonoszok mindig megkapják a jussukat az élettől😃 szóval sz*rd le sajnos családon belül és vannak gyökerek, de ha az én helyedben lennék nem is beszélnek vele küld el a K*rva anyjába azzal beszéljen így (tudom hogy testvérek vagytok lol) es ennyi akinek fontos vagy es szeret az nem beszél így veled hidd el tesom nem kell ilyen ember az eletedbe aki lehuz mindig azokkal vedd körbe magad aki mindig támogat es pozitívan áll hozzad😉
Ülj le vele megbeszélmi a dolgokat, ahelyett hogy veszekednétek mindenen. Talàn abból ő is észrevenné hogy felnőttként tudsz gondolkodni. Egyébként ismeritek valamennyire egymàst, próbàlsz közös programokat szervezni vele, vagy esetleg mindkét tesóddal egyszerre? Ők jóban vannak egymàssal?
Ha zavar hogy viselkedik veled, akkor tegyél te ellene. Ha te mindent megtettél és még utànna sem vàltozik semmi, akkor úgymond nyugodtabb szívvel lemondhatsz a jótestvéri viszonyról.
"Nagyon sokat szoktunk veszekedni, főleg tök felesleges dolgokon..."
Én úgy tudom, hogy egy veszekedéshez minimum 2 ember kell, egyedül nem lehet veszekedni. Ha te ebben nem vagy partner és leszarod, akkor nem lesz vita.
Nézd levegőnek, ignoráld, ez be szokott válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!