Mit csinálj ha röhögnek a tesodon??
Figyelt kérdés
A tesóm mankoval jár és kirohogik érte a felnőttek is, de nagyon rosszul esik ez nekem. Mit tegyek, persze hagyhatnám de már nagyon elegem van belőle. Mit tegyek?2023. máj. 2. 16:32
1/11 anonim válasza:
Akik kiröhögik azok bunkók de sajnos nem tudsz mit tenni, nem mehetsz oda mindenkihez aki ekkora tahó.
Ez azoknak a szegénységi bizonyítványa akik röhögnek rajta.
Jobbulást a testvérednek.
2/11 anonim válasza:
Bocsi, de nem hiszem el, hogy mindenki kiröhögi.
Egyébként meg be kell szólni annak, aki gúnyt űz belőle.
PL mivan, tükörbe néztél? Vagy: viccet mesélsz magadnak? Vagy valami hasonlót beszólni.
3/11 anonim válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni, hogy mankóval járó embert bárki kinevetne. Hol élsz, hogy ilyen nálatok megtörténhet?
4/11 anonim válasza:
Én ilyenért már csaptam szájba embert
5/11 anonim válasza:
Szólj be nekik, ne legyél lúzer.
6/11 anonim válasza:
Aki ilyenért kineveti a másikat az nagyon buta és érzéketlen.Én beszólnék nekik és ennyi.
7/11 anonim válasza:
Amikor el volt szakad a a bokaszalagom akkor a bátyám elkísért suliba, pedig nekik 7:45-kor csöngetnek, nekünk 8-kor, ha bárki beszólt nekem vagy kiröhögött engem azt megfenyegette hogy este hatkor sötétben nem lesz ilyen nagy az arca stb, szóval nem mérték engem piszkálni
8/11 anonim válasza:
Kérdező, valami GYP-s telepen éltek, hogy ezen röhögnek a felnőttek? Fogyatékosgyűtőben, vagy mi?
9/11 anonim válasza:
Felajánlanám a választást, hogy melyik lábát törjem szilánkosra, és akkor majd röhöghet saját magám...
10/11 anonim válasza:
Ha tényleg kiröhögik szólj be nekik érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!