Kérdezd meg tőle, hogy ha a késrángatásért sittre vágják majd egyszer, szívesen szagolja-e majd 120 kilós stricik lábszagát, hallgatja-e a horkolásukat, meg pucolja a gombás cipőjüket a közös cellában.
De van, hogy nem kerül böribe az ember, mert a másik is tud kést rántani, és gyorsabb.
2023. ápr. 16. 13:40
2/15 anonim válasza:
Majd kinövi
2023. ápr. 16. 13:41
3/15 anonim válasza:
Majd a börtönbe a f4szokat rántják neki elő és ő fog félni
2023. ápr. 16. 13:46
4/15 anonim válasza:
Ha 12 éves, majd kinövi. Ha idősebb, akkor 1. lehet csak a szája nagy, 2. majd egyszer pofán bass*ák és/vagy börtönbe kerül. Tehát előbb utóbb megtanulja, hol a helye.
2023. ápr. 16. 14:01
5/15 anonim válasza:
Na és az öcséd egy 12 éves kamaszkora elején lévő gyerek vagy egy 30-as börtönviselt ürge? Oké két szélsőséges példa, de nem mindegy ki mond ilyet abból a szmepontból hogy menynire kell komolyan venni.
2023. ápr. 16. 14:11
6/15 anonim válasza:
Lehet túl sok krimit meg sorozat gyilkosos dokufilmet nézek, de én azonnal jelezném a szüleimnek és instant vinném pszichológushoz. Inkább én reagáljam túl egy 12 éves hisztijét és ne legyen semmi, minthogy bárki egy karcolást is szerezzen emiatt.
Túl sok olyan esetről hallottam, hogy az elkövető jelezte másoknak a bántalmazási szándékát (beszélt róla a barátainak, kiírta közösségi oldalakra stb) majd tragédia lett belőle. Mert senki nem vette komolyan!
2023. ápr. 16. 14:38
7/15 anonim válasza:
El tudom képzelni milyen família lehet, ahol a késrántogatás alap...
2023. ápr. 16. 15:02
8/15 anonim válasza:
Csak nehogy kifogjon egy kicsit tapasztaltabb késrántogatót, mert fél másodperc alatt csavarja ki öcséd kezéből a kést és akkor ő félhet.
2023. ápr. 16. 15:16
9/15 anonim válasza:
Csak a szokásos, semmi részletet nem tartalmazó hergelős kérdés...
Annyit nem tudunk, hogy öcsike 8 éves kisgyerek, vagy 20 éves férfi.
2023. ápr. 17. 08:58
10/15 anonim válasza:
Megis, kirol van szo? Gyerekrol, kiskamaszrol? Erte csaladban bantalmazas, iskolaban kikozosites?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!