Testvérem hibaja?
Sokat voltunk testvéremnél mikor megszült! Játszottam a gyerekkel, vittem neki ajándékot,stb. Aztán már nem tudom hány éve egyszer csak mindig az a válasz fogadott mikor mentünk volna, hogy most nem érünk rá, most ide megyünk, most oda megyünk... (kifogások) aztán jöttek a születésnapok, karácsonyok semmire nem hívtak meg.Többi családtagot mindenkit. Engem nem... Ennek már van szerintem 6 éve is.
Most pedig hívnának egy a gyerekkel kapcsolatos eseményre.Nagyon rosszul esett ez hogy évekig nem is mehettem hozzá,kihagytak minden programból ami vele kapcsolatos. Most pedig nem tudom mit tegyek! Nem hinném, hogy a gyerek tehet róla, de nekem így semmi kedvem menni. Már csak az is fura lenne, hogy 6 évig a többi rokonnal nem is találkoztam...nekik is mit mondjak ha megkérdezik eddig hol voltam? Én érezném magam kellemetlenül!
Én látom rosszul?
De ugye világos, hogy ebben a játszmában a szüleid is vastagon benne vannak????
Summa summarum: ilyen rokonokkal én nem venném föl újra a kapcsolatot.
Na ez az!! 6 évig le se sz*rják a fejét, a kérdező meg nyeljen egyet, mint egy kis csicska "persze megyek"
Egyeseknek sok rá fér a képükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!