Hogyan hathatnék a bátyámra, hogy ne szórja el a pénzét?
Szegényen nöttünk fel Apánk halála után, hárman laktunk egy kis szobában, az egész lakás volt 25 m2. A boltokban sóvárogva néztük a termékeket, de soha nem mertük mondani mit lenne jó venni. Karácsonyi ajándékról onnantól nem hallottunk, játékok talált dobozaival játszottunk, néztük a képeket és elképzeltük milyen lehetne játszani azzal a játékkal.
Bátyám okos, én annyira nem. Sokra vitte, egyetemet végzett, én raktáros vagyok. Most olyan helyre került dolgozni, hogy nettó 1 millió forintot keres. Elszállt az agya! Minden hülyeséget megvesz amire valaha vágyott. Kezdödött azzal, hogy felszedett 15 kilót amiatt, mert megvesz minden édességet amit sose ehettünk és megiszik napi 1 üveg kólát. Tényleg hülyeségeket vesz! Múlt hónapban a 280 ezres fizetésemböl kért kölcsön, mert kinullázta magát! Aztán fizetéskor egyben vissza is adta, de nagyon durva amit csinál. Már próbáltam felhozni a témát, de mindenki azt hiszi irigy vagyok rá! Pedig szó sincs erröl. Csak húzza az idejét, ahelyett hogy azt a pénzt egy lakásra tenné félre. Olyan mint valami szerencsejátékos. Meglát valami menö kütyüt és késztetést érez, hogy megvegye. Kajában is bármit meglát, megveszi. Étterembe is behülyítik mindig valami nagyon különleges helyre, ami persze horror árban van.
Bizony mocskos dolog az a penz.
Lehet hogy idovel megnyugszik? Vagy mar regebn ota van ez az allasa es igy dobalja a penzt?
Aki azt irja mi kozod a batyad penzehez.. Nincs igazuk. Mi is a csaladban gondoskodunk egymasrol es nagyon osszetartunk. Igenis van kozod ha az van hogy bajba viheti magat idovel.
Szerintem kicsit varjatok meg... Aztan ha nem javul beszelj vele. Hiszen joban vagytok. Nyiltan, egyenesen ahogy itt irod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!