Hogyan lehet ebből jól kijönni? Testvérem nagyon rosszindulatú lett.
Lehet a kérdés a párkapcsolat kategóriába is illene de inkább családi jellegű. Van egy bátyám, aki két évig volt együtt egy nővel. A bátyámmal közös haverokkal mind nagyon kedveltük őt, kedves, vicces csaj. A kapcsolatuk vége felé mind óvatosan figyelmeztettük a bátyámat, hogy bánhatna jobban is a barátnőjével de az egyre több alkohol miatt elvesztette a fejét. Mi is összevesztünk, majd kiderült megcsalta a barátnőjét, üvöltözött vele, megrángatta, falhoz lökte. Másnap a nő fogta az összes cuccát és elköltözött. Aznap még összefutottam vele, láttam a karján a foltokat. A bátyám elkezdte terjeszteni, hogy azért szakítottak mert a csaj ideggyenge és hisztis. Ő maga elkezdett még jobban lecsúszni és minden egyes nap kocsmába jár.
Azóta eltelt két év és az egyik legjobb barátom mondta, hogy szeretne jobban megismerkedni ezzel a nővel. Ők nagyjából ismerik egymást, de szeretne vele párkapcsolatot ha minden jól megy. Kikérte a véleményem és én támogatom, szerintem jó pár lennének, hasonlóak. A barátom is jószívű, kedves, nagyon ritkán iszik alkoholt, visszafogottabb. Tudja mi történt a bátyám és a nő között, így óvatosan tett egy lépést, beszélgettek, randira hívta amit a nő elfogadott.
Viszont mivel ez egy nagyon kicsi város, a bátyám fülébe is eljutott. Amikor elmentem hozzá konkrétan tárgyakat dobált üvöltözve, szidta a haverom, a nőt és engem is. Biztos benne hogy ez az egész csak az ő lejáratásáról szól, mindenki rajta fog röhögni, hogy ő a haverom nyomába se ér és inkább a barátom érdemli meg a nőt. Otthagytam mielőtt nekem esett volna (meg tudom magam védeni de nem akartam a saját testvéremmel verekedni). A haveromat ez nem tántorítja el, a nőt pedig teljesen hidegen hagyja, ők folytatják a szorosabb ismerkedést.
De én mit csinálják? Egyrészt a haverom mellett állok, ő az egyik legjobb ember akit ismerek és megérdemli a boldogságot. Másrészt viszont a bátyám csak a testvérem és szomorú ha képes tönkretenni a kapcsolatunkat.
Szüleink is tudják milyen, már beletörődtek, hogy hiába beszélnének vele. Mind harmincasok vagyunk, a nő 29.
Tapasztalatokra, tanácsokra, véleményekre lenne szükségem. Köszönöm előre is.
Igen elhiszem…naès ha ígyegy tovàbb csak rosszabb lesz
Ès nem az lesz a legkeserûbb hogy ugrort a bàttyàd…az a sokkal kisebb rossz…inkàbb fèlreàlni ès ô is törôdjön bele hogy mit tett ès szagolja amit letèpett..
Csak me legyen rosszabb
Èn tènyleg nemtudtam mit csinàlni ès jött a balhè
Amikor inni kezdett èn nembirtam aztaem hallgatni hogy viselkedett az akkori amugy tök rendes barstnôjèvel ès mondtam hogy hadja ezt az idiòta faszt el ès menjen…
Anyàmmal meg amikor elvetette a sulykot ès èjjel arra kelek fel hogy hallom a bàtyàmat tök rèszegen hogy szidja szapulja anyánkat na ottsem volt kegyelem de annyira tiszteltem hogy valahol a csalàd tagja nem ütöttem vagy vertem meg de az udvarbol is kidobtam mint a sz@rt èjnek èjjelèn
Bezàrtam a kaput ès kèsz
Na persze mi volt màsnap a mentsèg???
“Rèszeg voltam”
Hát ok legyèl attol független nemkell eltürnünk a sz@rsàgát amit rànkolvas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!