Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Itt valami nem okés szerintete...

Itt valami nem okés szerintetek se?

Figyelt kérdés

A nővérem ma jött haza a kollégiumból, a haja le van vágva a nyakán meg mintha karmolás nyomok lennének.

Eddig az egyik szobatársára panaszkodott hogy nem jönnek ki, de nem értem hogy mi lehet vele, bement a szobájába kijönni se igen akar.

Amúgy úgy volt hogy ezen a hétvégén nem is jön haza.

Szerintetek mi történhetett?

2023. febr. 3. 22:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

19-es tudom hogy nem szabad vissza érni nem használtam a küzdő sportot a verekdés során mert eltiltanak a küzdő sporttól csak önvédelemre és versenyeked szabad hasznni.

Nővérem büszkevolt rám. En 5 éves korom óta thy-boxra járok kempó meg nagyon ritkán ide lejárok a kultúr házba judóra. Csak laza hajtépéssel meg felpofozással meg gyomor szájba térdeltem meg felpofoztam... nem használtam eggyik sportágatsem. Meg rá folytottam. De nagyon megérdemelte....

2023. febr. 9. 00:06
 22/22 NTBS ***** válasza:
Biztosan van gond. Próbálj vele beszélni.
2023. febr. 9. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!