Itt valami nem okés szerintetek se?
Figyelt kérdés
A nővérem ma jött haza a kollégiumból, a haja le van vágva a nyakán meg mintha karmolás nyomok lennének.
Eddig az egyik szobatársára panaszkodott hogy nem jönnek ki, de nem értem hogy mi lehet vele, bement a szobájába kijönni se igen akar.
Amúgy úgy volt hogy ezen a hétvégén nem is jön haza.
Szerintetek mi történhetett?
2023. febr. 3. 22:39
13/22 anonim válasza:
Nekem is járt már így a nővérem pont haza értem sulibol és sírt de anya tudta mi a baj mert pont a suli mellet laktunk 1percre na én meg mikor meg tudtam akkor olyan mérges voltam hogy másnap mikor mentem a buszmegálóba mert en nem oda jártam suliba de a buszmegálóval szemben van a suli akkor pont jött a csaj és átszaladtam és meg fogtam a csajt és egy mondatot nem beszéltem vele egyből belevágtam a fejét a kapuba hajánál fogva húztam be az iskolája udvarára hogy megalázzam mindenki előt és hogy többet senki ne érhessen a nővéremhez nem beszéltem csak belevágtam a fejét a kapuba hajánál fogva bevonszoltam felpofoztam próbált védekezni de nem tudot mert 5éves korom óta küzdő sportot végzek ökölell beverdestem neki és még megis rugdostam. Senki nem mert beleszolni 13voltam akkor a csaj meg 16. Amikor végeztem annyit mondtam ha még egyszer hozzányulsz a nővéremhez megöllek. Az összes tanár hívta anyát telefonon a Niki néni meg leis ment anyához anya meg annyit mondot jól tettem nővéremnek eltört a kezét az a lány. Anyáék feljelentették azt a lányt az összes fiu mondta hogy szégyen volt a szandra hogy egy kisgyerek megverte hát igen 13 évesen kisgyereknek számítottam. De nem bántam meg mindenki tisztelt azért hogy jó a vérem. És sok lány félt attol a szandrától.
14/22 anonim válasza:
Hozzátenném lány vagyok és most 16
15/22 anonim válasza:
Reméljük ezt csak bekamuztad.... ha meg nem, akkor nézz tükörbe és gratulálj magadnak.
16/22 anonim válasza:
Persze hogy gratulálok.... 13voltam..... te mitt tennél ha a nővérednek eltörné el lány a kezét csak úgy hagynád? Tudván tudva hogy a buszmegálóval szemben van az iskola és látod bemenni azt a lányt a suliba aki eltörte a kezét a testvérednek??? Te ezt eltudnád nézni??? Milyen testvér lennél???? Úristen......!!!!! Előttem sírt a nővérem majd nem én is sírtam persze hogy aligvártam hogy megverjem azt a lányt aki bántotta a testvéremet. Nem is kérdés........
17/22 anonim válasza:
Tízorai szünetvolt a lány bejött a terembe és növérem evett az a szemét nő rárugta nővéremre a padot és még meg is cibálta nővéremnek vérzett az álla és elistört a keze nem beszélve alrol hogy kisseb sokkot kapot.
18/22 anonim válasza:
Persze hogy nem hagyom ki az a gyáva aki hagyná?????????
19/22 anonim válasza:
A küzdősporttal nem fér visszaélni. Ettől függetlenül szerintem jó hogy kiálltál mellette. A nővéred mit szólt ehhez?
20/22 anonim válasza:
16 évesen még annyi sincs benne mint egy átlag 13 évesben, de nem részletezem ugy sem értené meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!