Itt valami nem okés szerintetek se?
A nővérem ma jött haza a kollégiumból, a haja le van vágva a nyakán meg mintha karmolás nyomok lennének.
Eddig az egyik szobatársára panaszkodott hogy nem jönnek ki, de nem értem hogy mi lehet vele, bement a szobájába kijönni se igen akar.
Amúgy úgy volt hogy ezen a hétvégén nem is jön haza.
Szerintetek mi történhetett?
Honnan tudjuk?
Kerdezd meg tole.
Hívjam fel telefonon?
Mondom nem jön ki a szobából, bezárta az ajtaját.
5
Nem olyan típus aki ne tudná magát megvédeni.
Lehet, hogy alvás közben gonoszkodásból belevágtak a hajába, aztán civakodtak és enyhén megsérült a nyakán. Az is lehet, hogy rossz társaságba keverését és rossz dolgokat csinált.
Mindenesetre segíts neki lelkileg, ki tudja min ment keresztül, próbálj meg vele valahogy kapcsolatba kerülni - én ezt javaslom.
nyálasan fog tűnni, viszont szerintem mindenképpen tudatnod kéne vele, hogy te ott vagy neki. ha segíteni nem is tudsz, de meghallgatod őt.
vagy nem tudom, hogy milyen a kapcsolatba szülőkkel, de a gyerekek/kamaszok nagyon gonoszak tudnak lenni, szerintem semmiképp ne hagyd ot bármiféle segítség vagy támogatás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!