Fivérek közt szokás a szájrapuszi?...
Figyelt kérdés
Kiposztoltak egy képet, ahol szenvedélyesen szájon csókolják egymást.
Milyen családban szokás ez?...
Két 40 körüli férfi.
2023. jan. 31. 23:51
11/46 anonim válasza:
Vannak családok, ahol teljesen elfogadott a családtagokkal való szex.
Nem írom le, milyen családokban, mert kitiltanak.
12/46 anonim válasza:
Nálunk nem szokás és furcsának is tartanának itt egy ilyet az utcán.
14/46 Kólauborkával válasza:
Nálunk általánosban több fater szájrapuszit adott a lányának, sosem értettem, anyum pórul járt volna, ha ezzel próbálkozik :D
15/46 anonim válasza:
Az olyan fateroknak pedofil beütése van. Ennyi...
16/46 anonim válasza:
Nálunk teljesen normális én Rikárdó vok és a bágyámmal Rokkóval mindig csinájjuk
17/46 anonim válasza:
Azért rohadtul más ha valakit megpuszilok vagy "szenvedélyesen szájon csókolom" Ha nem tudod a különbséget kérdező, nagyon sajnállak.
19/46 A kérdező kommentje:
11, 12: Igen, erre vagyok kiváncsi, hogy ez akkor annak a jele, hogy ők nem testvéri kapcsolatban vannak?...
Német rockzenészek amúgy.
Kérdezhetném a Brezsnyev-Kádár párost is.:)
De ők azért mégis fiatal, szexi fiúk, és hát... Nekem nem a testvéri szeretet jutott eszembe, mikor megláttam őket.
2023. febr. 1. 10:26
20/46 A kérdező kommentje:
19: Mire gondolsz?
2023. febr. 1. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!