Hogy tehette ezt? Milyen testvér az ilyen?
Figyelt kérdés
Nekem és a bátyámnak is saját vállalkozásunk van(külön-külön). Az én elvem a minőségi munkaerőn alapszik, így csak a szerintem legjobbakat veszem fel. Igen, ám de a bátyám ezt pontosan tudja és amikor szerzek egy jó alkalmazottat akkor ő megtudakolja mennyit ajánlottam neki, ő pedig annak az 1,5szeresét felajánlja és ezzel gyakorlatilag ellopja az összes jó alkalmazottamat. Lassan bele betegszem ebbe. Rengeteget romlott a vállalkozásom színvonala, már alig tudom eltartani a 3 gyerekemet, a bátyám viszont szárnyal. Mit lehet tenni ilyenkor? Ti mit tennétek?
Én: 37 éves férfi
Bátyám:41 éves
2023. jan. 13. 19:22
21/25 anonim válasza:
Magyarul fogalmad sincs a vállalkozásvezetésről, de azért jó nettó hülyének nézni bennünket... :D
22/25 anonim válasza:
Ez jó ötlet nézzed hülyének a nyalkalmazottaidat akkor megtarthatod őket.
24/25 anonim válasza:
Az a "vállalkozó" aki a gyakorira jön sírni, az meg is érdemli hogy csődbe menjen XD
25/25 anonim válasza:
Vegyèl fel rosz munkást, ès átveszi a tesód....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!