A húgom miért van ennyire ráállva a magasságra?
Van egy 14 éves húgom és nagyon rá van pörögve a magasságra.
pl mesél valamit, akkor azt hallom hogy xy milyen magas... Ha valaki alacsony akkor meg azt mondja, persze azt nem úgy mint ha valaki magas lenne...
Nagyon érzékeny erre a témára. Pl ő fél hogy magas, pl múltkor méregette magát magassarkúban, meg hozzám hasonlította magát hogy mekkora különbség van köztünk:D
Meg olyanokat mondogat hogy te is lehetnél ekkora, megnőhettél volna stb. Ami szerintem akkor sem lenne jogos hogyha alacsony lennék, de nem vagyok alacsony:D
Ez valami zavar nála vagy micsoda? Mikor ilyeneket mondd akkor olyan butának tartom egyébként. Kinövi szerintetek?
14 évesen én is. A leendő barátom minimum 185 cm magas, etc.
Randiztam 198 centi magas fiúval (én 167 vagyok), többen között szerettem, hogy kicsi vagyok mellette, aztán a barátom (sokéves kapcsolat) végül egy nálam 1-2 centivel alacsonyabb férfi lett.
Én 16 évesen visszautasítottam 1 fiút, aki fél(!) évvel fiatalabb volt nálam (fun faction:baromi sármos pilóta lett belőle, valaki nagyon jól járt), és vártam a nagy őt, aki minimum 190 centi.
A férjem (akit 8 éve imádok) 180 centi, és 2,5 évvel fiatalabb nálam. Szóval kinőttem.
A kamaszok furák, hagyni kell, had mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!