A húgom miért van ennyire ráállva a magasságra?
Van egy 14 éves húgom és nagyon rá van pörögve a magasságra.
pl mesél valamit, akkor azt hallom hogy xy milyen magas... Ha valaki alacsony akkor meg azt mondja, persze azt nem úgy mint ha valaki magas lenne...
Nagyon érzékeny erre a témára. Pl ő fél hogy magas, pl múltkor méregette magát magassarkúban, meg hozzám hasonlította magát hogy mekkora különbség van köztünk:D
Meg olyanokat mondogat hogy te is lehetnél ekkora, megnőhettél volna stb. Ami szerintem akkor sem lenne jogos hogyha alacsony lennék, de nem vagyok alacsony:D
Ez valami zavar nála vagy micsoda? Mikor ilyeneket mondd akkor olyan butának tartom egyébként. Kinövi szerintetek?
Miért, milyen magas?
Colos lánynak lenni nem jó, főleg nem 14 évesen, amikor még nem minden osztálytársad nőtt meg tisztességesen. Érted, azt látja, hogy az osztályában a legtöbb fiúnál magasabb, és tisztában van azzal, hogy ez nemfeltétlen előny, akkor persze, hogy pörög rajta, hisz nem akar magas lenni.
1# Nem magas. Pont átlagos.
De akkor is ha magas lenne, nem lenne indokolt ilyen viselkedés.
Szinte magasság alapján ítélkezik.
16 évesen én is ott tartottam, hogy a leendő pasim legyen 190 :)))
Kinövi majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!