Tényleg vennem kellene neki ajándékot?
Van egy fiatalabb testvérem, én már házas vagyok, külföldön élünk stb. Testvérem 16 éves és anyám a minap felhívott, hogy ha meglátogatjuk őket, ha nekik nem is, de a testvéremnek mindenképp vegyünk valami ajándékot Mikulásra.
Kérdeztem anyámat, hogy már miért kéne nekem ajándékoznom Mikulásra, mi ezt nem tartjuk, ő nem kisgyerek már, mi meg nem vagyunk a szülei.
Anyám mondta, de akkor is, mert ő várja, neki ez fontos stb.
Kérdezném tőletek, tényleg kéne ajándékot vennem tesómnak? Nálatok ez szokás? És csak az idősebb ad a fiatalabbnak, vagy hogy van ez?
Egy szempillaspirált és egy csokit kapott. Odaadtam neki, szüleim nem is látták, megköszönte és bevitte a szobájába. Aztán végül mi kaptunk férjemmel egy-egy Mikulás csomagot és anyám azt mondta: "na, ugye én megmondtam, hogy hozzál valamit".
Ez kicsit awkward volt, de nem akartam mondani, hogy már pedig én hoztam, mert minek, testvérem meg nem mondta magától. Ennyi volt a sztori, vélemény? :)
A szülei vegyenek neki, testvéreknek nem kell.
A szüleid elég furák amúgy.
Az elég egy hálátlan dolog, hogy kapott ajándékot és még te lettél leszidva mert nem hoztál ajándékot maikor pedig de. Nyugodtan megmondhattad volna, hogy már odaadtad.
Csak a családod előtt nem mersz kiállni magadért, vagy másoknak is hagyod, hogy hülyét csináljanak belőled és lábtörlőnek használjanak?
33 éves vagyok
Testvérem külföldön él,mai napig kapok tőle ajándékot ha hazajön
Illetve ha én megyek nála,mindig veszek neki valamit.
57, ne aggódj, tudja anyám, hogy kapott ajándékot, mert látta az íróasztalán és kérdezte tőle, hogy honnan van, ő meg mondta, hogy tőlem kapta.
58, ők is mindig kapnak ajándékot, ha megyek hozzájuk, de nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!