Tényleg vennem kellene neki ajándékot?
Van egy fiatalabb testvérem, én már házas vagyok, külföldön élünk stb. Testvérem 16 éves és anyám a minap felhívott, hogy ha meglátogatjuk őket, ha nekik nem is, de a testvéremnek mindenképp vegyünk valami ajándékot Mikulásra.
Kérdeztem anyámat, hogy már miért kéne nekem ajándékoznom Mikulásra, mi ezt nem tartjuk, ő nem kisgyerek már, mi meg nem vagyunk a szülei.
Anyám mondta, de akkor is, mert ő várja, neki ez fontos stb.
Kérdezném tőletek, tényleg kéne ajándékot vennem tesómnak? Nálatok ez szokás? És csak az idősebb ad a fiatalabbnak, vagy hogy van ez?
Várja? 16 évig nem várta, most meg igen? Ami meg durva: Ha nekik nem is...(anyuéknak), szóval ez semmi más, anyuka lehúzna rólad még egy bőrt.
Amúgy nálunk mikuláskor az a legkisebb mikulás, nyuszikor az a legkisebb nyuszi jár mindenkinek mindenkitől. És mindig előre megvesszük, minden évben ugyanolyant, mert az a legfinomabb. És nagyon meg szoktunk lepődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!