Tényleg vennem kellene neki ajándékot?
Van egy fiatalabb testvérem, én már házas vagyok, külföldön élünk stb. Testvérem 16 éves és anyám a minap felhívott, hogy ha meglátogatjuk őket, ha nekik nem is, de a testvéremnek mindenképp vegyünk valami ajándékot Mikulásra.
Kérdeztem anyámat, hogy már miért kéne nekem ajándékoznom Mikulásra, mi ezt nem tartjuk, ő nem kisgyerek már, mi meg nem vagyunk a szülei.
Anyám mondta, de akkor is, mert ő várja, neki ez fontos stb.
Kérdezném tőletek, tényleg kéne ajándékot vennem tesómnak? Nálatok ez szokás? És csak az idősebb ad a fiatalabbnak, vagy hogy van ez?
Valószínűleg nem a testvéred tehet arról, hogy nem kaptál gyerekként ajándékot csak csokit és mandarint.
Mikulásra nálunk nem szokás külön ajándékot adni, csak csokit.
Szerintem gáz elvárni külön ajándékot. A kierőszakolt ajándéknak semmi értelme.
3: de mi az oka, hogy ennyire vehemensen ellenzed a Mikulást? Valami jehovisták vagytok, vagymi?
Két tábla csoki, két euró...
14, biztosan nem úgy gondolta, hogy Mikulás és karácsony egyben, mert a karácsonyi ajándékot már megvettem rég, mivel testvérem leadta a rendelést még kb. szeptemberben. Tudja mindenki mit fog kapni.
Szóval akkor még mellé vegyek valamit Mikulásra is külön, ezt kérte. Mert hogy ő várja. Én meg nem térek napirendre, de olvasván a válaszokat, lehet én vagyok a bunkó.
Mindegy, kap egy csokit és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!