Mit csináljak, ha a 4 lányom nem jön ki egymással, és állandóan veszekednek, van hogy verekednek?
Megtaláltam életem szerelmét, válás után. A két saját lányom imádja őt, és ő is imádja az én lányaim, sokszor második apukaként hivatkoznak rá.
Neki is van 2 lánya, akik eredetileg nem velünk éltek volna, de úgy alakult, hogy hozzánk költöznek. Ebbe nem szeretnék nagyon belemenni.
Az én lányaim 15 és 13, az ő lányai 16 és 13.
Első perctől kezdve nagyon ellenszenvesek voltak velem, főleg a nagyobbik. A kisebbikkel már annyit elértem, hogyha nincs ott a nagyobbik, akkor normálisan viselkedik velem és a lányaimmal, de ha ott van a nővére akkor szimplán csak nem szól hozzánk (eleinte beszólogatott, direkt ellent mondott. A két nagyobbik lány (az enyém es a páromé között mar úgy elmérgesedett a viszony, hogy többször egymásnak is mentek. Nem hagyja békén, tönkreteszi a cuccait, beleköp az ételébe, hergeli, beszólogat neki, de olyanokat, hogy azt már figyelmen kívül hagyni nem lehet. Próbálok türelmes lenni, megérteni, de ma is légyszívesebben felkentem volna a falra, mert a kisebbik gyerekemnek odavágta a körömlakkot a fejéhez, mert szólt neki, hogy vegye lejjebb a zenét.
Alapból problémás, az apja viszonylag kordában tudja tartani, de ezen az éven is van igszolatlan órája, pedig már nem tanköteles, zsinórban kapja az egyeseket.
Eleve megértem a szitut. A lányok NEM akartak költözni, nem akartak titeket, belekényszerítettétek! őket az egész együttélősdibe.
Ciki, de ennek vannak következményei.
Én pl tök jól kijöttem az idősebbik "öcsémmel", a kisebbik meg utált, mint a szart.
Ez van, senki nem örült a helyzetnek, de a szüleink döntöttek a fejünk felett. Megszívták. Nem direkt hergeltük egymást, hanem mert ki nem állhattuk a másikat.
Adok-kapok volt.
Egyébként pedig üdv a mozaikcsaládnak nevezett gányadalomban.
Nem a te eseted az egyetlen, szinte az ÖSSZES mozaikban van vagy gyerek-gyerek vagy szülő-új pár-gyerek közötti konfliktus.
Tudod, attól, mert te szereted az új pasit/nőt, és viszont a gyereknek nem kötelező és az új nőnek-pasinak sem kötelező szeretnie a gyerekedet.
Sokan ezt elfelejtik.
Szeretni nem kell.
De normalisan viselkedni nem artana ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!