Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lehet a hugommal? 16éves...

Mi lehet a hugommal? 16éves vagyok a hugom 13 régebben mindent meg beszéltünk. Mostanában nagyon elzárkózott elöttem amikor haza ér az iskolából akkor szinte csak fekszik azt mondja fáradt láttam a lábán foltokat azt mondja nem ütötte meg magát.

Figyelt kérdés
Nem eszik ithon azt mondja nincs étvágya hadjuk békén álandóan fáradt iskolából is telefonáltak anyáéknak hogy mennyünk érte mert elaludt az órán. Lehet vas hiányos? Vigyük el órvoshoz? Anya azt mondta jövőhéten elviszi vévételre
2022. nov. 12. 18:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nekem nem jelziki. Persze majd privátba meg írom. Amúgy meg kitérdekel hogy írok eltudod olvasni? Akkor meg mi a problémád? nem mindegy hogy írok.
2022. nov. 13. 22:46
 22/25 anonim ***** válasza:
41%
Kit érdekel? Tök igénytelenének mutatod magad, remélhetőleg csak troll vagy, és nem ennyire buta majdnem felnőtt nőként. Téged kéne hogy érdekeljen, hogy kb putrisnak lehet nézni az írásod után akkor is, ha a Rózsadombon laksz.
2022. nov. 14. 04:35
 23/25 A kérdező kommentje:

Jól van. Igen annyít jól írtál hogy rózsadombon lakom. De az hogy hejtelenűl írok nem jelenti azt hogy putris vagyok. Szép rendezzet házban élek és a környezemre és a kinézetemre is oda figyelek. Amúgy nem magyarok vagyunk ha érdekel ezért nem írok még hejesen.

naneun heong-galiin-i anida, abeojineun hangug-in, eomeonineun heong-galiin-ida. geulsseugineun na-ege maeu eolyeobda. Koreia vagyok nem tudok hejesen írni magyarul próbáltam forditóval irni de nem azt adja ki amit írok tök mást ad ki sajnálom

Amit oda írtam az az hogy Anyukám magyar Apukám koreia és én nem magyarországon nöltem fel. Kb 1éve vagyok itt magyarba de januárban vissza költözünk igazából koreába szinbolumokkal írunk már mint nekünk betűnek számítanak de itt a szomszéd lány azt mondta olyanok mint a szimbolumok. A másik telefonomon a billentyűn nem ijen betűk vannak hanem koreaiul tudok nólrmálisan írni azon tudnék rendesen írni csak nem értenétek mit írok

2022. nov. 14. 15:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
alakul a flexisztori....
2022. nov. 14. 16:29
 25/25 anonim válasza:

Egyes

Csak aggodik a testvereert es segiteni akar neki,de hiaba sok mindent valoban nem tud tenni.

2022. nov. 30. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!