Mi lehet a hugommal? 16éves vagyok a hugom 13 régebben mindent meg beszéltünk. Mostanában nagyon elzárkózott elöttem amikor haza ér az iskolából akkor szinte csak fekszik azt mondja fáradt láttam a lábán foltokat azt mondja nem ütötte meg magát.
Jól van. Igen annyít jól írtál hogy rózsadombon lakom. De az hogy hejtelenűl írok nem jelenti azt hogy putris vagyok. Szép rendezzet házban élek és a környezemre és a kinézetemre is oda figyelek. Amúgy nem magyarok vagyunk ha érdekel ezért nem írok még hejesen.
naneun heong-galiin-i anida, abeojineun hangug-in, eomeonineun heong-galiin-ida. geulsseugineun na-ege maeu eolyeobda. Koreia vagyok nem tudok hejesen írni magyarul próbáltam forditóval irni de nem azt adja ki amit írok tök mást ad ki sajnálom
Amit oda írtam az az hogy Anyukám magyar Apukám koreia és én nem magyarországon nöltem fel. Kb 1éve vagyok itt magyarba de januárban vissza költözünk igazából koreába szinbolumokkal írunk már mint nekünk betűnek számítanak de itt a szomszéd lány azt mondta olyanok mint a szimbolumok. A másik telefonomon a billentyűn nem ijen betűk vannak hanem koreaiul tudok nólrmálisan írni azon tudnék rendesen írni csak nem értenétek mit írok
Egyes
Csak aggodik a testvereert es segiteni akar neki,de hiaba sok mindent valoban nem tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!