Mi lehet a hugommal? 16éves vagyok a hugom 13 régebben mindent meg beszéltünk. Mostanában nagyon elzárkózott elöttem amikor haza ér az iskolából akkor szinte csak fekszik azt mondja fáradt láttam a lábán foltokat azt mondja nem ütötte meg magát.
Ez a szüleid dolga, ne akarj beleokoskodni.
Nyilván anyád is látja, hogy mi a helyzet.
Szerintem semmi baja sincs szimplán belépett a serdülő korba. Az is lehet szerelmi bánatos vagy zaklatják iskolában vagy akit crusholt annak most van barátnője stb sok minden lehet.
2 éve velem ugyan ez volt a helyzet féltem hogy zaklatják őt stb aztán persze tudom magánélet meg ilyenek de raktam a telójára egy keyloggert és úgy derült ki igazából hogy szerelmes egy fiúba akinek van barátnője meg egyéb dolgok hogy elkezdett serdülni amiket inkább nem részleteznék.
Szóval szerintem ülj vele aztán kérdezz rá biztos ami biztos nem szabas hagyni hogy depizzen
Az ilyen barom kommentekkel ne foglalkozz, meg azokkal sem akik irjak. Hidd el, agyilag sehol sem tartanak, igy nehezen tudnak erdemleges valaszt irni.
Jogos az aggodas. Lehet, hogy valami miatt depis, lehet, hogy ejszaka is telefonozik esetleg? Valami van az biztos. Kerdes, hogy mi.
Menjen * rosszul írtad!
Ülj le és beszéld meg vele,ne ide írd ki,mert ezzel semmire nem mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!