Mi lehet a hugommal? 16éves vagyok a hugom 13 régebben mindent meg beszéltünk. Mostanában nagyon elzárkózott elöttem amikor haza ér az iskolából akkor szinte csak fekszik azt mondja fáradt láttam a lábán foltokat azt mondja nem ütötte meg magát.
Addig is lapozz fel egy helyesírási szótárat!
Off: 16 éves létedre botrányos a helyesírásod, kérlek figyelj oda!
Orvos majd megmondja mi baja, mert nem normálism
Ne legyen igazam, de ezek akár leukémia tünetei is lehetnek, úgyhogy marha gyorsan vigye anyukád orvoshoz.
Persze lehet pszichés gond, (ön)bántalmazás, bármi más is.
De, ez normális.
Serdülőkorban én is fáradt voltam, álmos, ha tehettem volna egész nap alszok. Normális volt a vérképem, csak épp a hormonjaim pörögtek, fájt a növés, a menzi, hol 3x annyit ettem, mint a felnőtt édesapám, hol alig.
Setesuta voltam, mert hirtelen nyúltam 15 centit, és mindenemet odavertem valaminek...
Elmúlt :D
Nekem annyira alacsony volt a vasam, hogy csak azt írták a leletre, hogy 1 alatt. De semmiféle kék foltjaim nem voltak. Kivéve, ha nekimentem az asztal sarkának a combommal. :-D
Mint utóbb kiderült, pajzsmirigy alulműködés okozta a vasfelszívódási problémákat. Amint azt helyretették, semmi probléma a vasammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!