Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lehet a hugommal? 16éves...

Mi lehet a hugommal? 16éves vagyok a hugom 13 régebben mindent meg beszéltünk. Mostanában nagyon elzárkózott elöttem amikor haza ér az iskolából akkor szinte csak fekszik azt mondja fáradt láttam a lábán foltokat azt mondja nem ütötte meg magát.

Figyelt kérdés
Nem eszik ithon azt mondja nincs étvágya hadjuk békén álandóan fáradt iskolából is telefonáltak anyáéknak hogy mennyünk érte mert elaludt az órán. Lehet vas hiányos? Vigyük el órvoshoz? Anya azt mondta jövőhéten elviszi vévételre
2022. nov. 12. 18:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Vacsóra után beszélek vele. Énis a vashiányra vagy vérszegénységre gondoltam.
2022. nov. 12. 19:17
 12/25 anonim ***** válasza:
41%

Addig is lapozz fel egy helyesírási szótárat!

Off: 16 éves létedre botrányos a helyesírásod, kérlek figyelj oda!

Orvos majd megmondja mi baja, mert nem normálism

2022. nov. 12. 19:39
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Akkor meg kell várni az eredményt, találgatni felesleges.
2022. nov. 12. 20:59
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Ne legyen igazam, de ezek akár leukémia tünetei is lehetnek, úgyhogy marha gyorsan vigye anyukád orvoshoz.

Persze lehet pszichés gond, (ön)bántalmazás, bármi más is.

2022. nov. 12. 23:52
 15/25 anonim ***** válasza:
35%

De, ez normális.

Serdülőkorban én is fáradt voltam, álmos, ha tehettem volna egész nap alszok. Normális volt a vérképem, csak épp a hormonjaim pörögtek, fájt a növés, a menzi, hol 3x annyit ettem, mint a felnőtt édesapám, hol alig.

Setesuta voltam, mert hirtelen nyúltam 15 centit, és mindenemet odavertem valaminek...

Elmúlt :D

2022. nov. 13. 09:58
 16/25 anonim ***** válasza:
34%
Lehet sajnos leukémia is, ebben az esetben gyakran jelennek meg foltok a testen.
2022. nov. 13. 13:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem tegnap este a tesómmal. Ő neki semmi próblémája nincsen az iskolába és a foltokat semm tudja honnan szerezzte. Azt mondja gyengének érzi magát és semmi kedve semmihez. Holnap hétfő vérvétel a hátán is vannak foltok. Szóval nem a lábán meg a karján. Hát remélem nem leukémia mert akkor szívrohamot kapok. Akkor nemis megyek vissza a koliba
2022. nov. 13. 16:50
 18/25 anonim ***** válasza:
34%

Nekem annyira alacsony volt a vasam, hogy csak azt írták a leletre, hogy 1 alatt. De semmiféle kék foltjaim nem voltak. Kivéve, ha nekimentem az asztal sarkának a combommal. :-D

Mint utóbb kiderült, pajzsmirigy alulműködés okozta a vasfelszívódási problémákat. Amint azt helyretették, semmi probléma a vasammal.

2022. nov. 13. 16:59
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Majd ird meg az orvos mit mondott
2022. nov. 13. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
47%
Már bocs, de te tényleg ilyen katasztrofálisan szarul írsz? 16 évesen? Próblémája, semm, szerezzte, nemis, és ez csak egyetlen kommented volt. Értem hogy ideges vagy, de egy picikét figyelj már jobban, főleg hogy a helyesírás ellenőrző kijelzi ezeket a dolgokat.
2022. nov. 13. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!