Ilyen testvérről mi a véleményed?
Annyi a lényeg hogy gyermekelhelyezési perem lesz. Én pedig megkértem a nővéremet, hogy legyen a tanúm, és mondja el azt amit lát/látott eddig amikor nála voltam a kislányommal. Támassza alá azt, hogy szeret engem a gyerekem, boldog velem, vele, a családjával. Csak és kizárólag az igazat, nem kértem hogy bármi mást tegyen az ügyemben.
Azonnal igent mondott....aztán mikor címet egyeztetünk a tanúsághoz és az idézéshez már kétségei voltak.
Utána az ügyvédemmel próbáltam megnyugtatni, de hasztalan.
Kifarsult és nem fog tanúskodi se értem se a gyerekem érdeke miatt se, mert hogy ő lámpalazas és az exem ügyvedje biztosan kicsinálná őt.
Próbáltam meggyőzni hogy itt egy kisgyerek érdekéről, jövőjéről van szó, nem pedig rola, de hasztalan. Ő az egészben csak a saját kínos helyzetbe kerüléset látja.
Szüleink már nem élnek....ő lett volna az 1. Számú és legbiztosabb tanúm, aki bizonyítani tudja a szülői alkalmasságom....
Mi erről a véleményed?
Mit számít, hogy mi mit gondolunk. Attól leszel boldogabb ha lefikázzuk?
Meghallgatnám a testvéredet is, hogy adja elő az ő álláspontját előtte.
#5:
Nem kell ide a femináci propagandád, köszi.
Szóval férfi vagyok.
Tehát 200%os minusszal indulok a perben.
Közös felügyelet sajnos nem pálya.
Anyukának új bakja van, így az állaspontja szerint én takarodjak a gyerekem életéből, mert neki màr más az apja.
Szerintem meg ez beteg gondolkodás amiből ki kell mentenem a kisgyerekem és visszahelyezni őt abba a nyugalomba és biztonságba amiben eddig élt...velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!