Most mit csináljak, légyszi?
Nem vagyok egy jóképű pasi, és ez miatt szoksor csúfolnak, leginkább csajok. Mivel nem vagyok egy agresszív állat ezért ugye inkább tűröm, de egy csaj folyamatosan cikizett és csúfolt. Van egy nővérem és megvédett a csajjal szemben, de most én érzem cikinek az egészet hogy miattam verekedett, most szerintetek ez normális?
Ezek után szerintetek a nővérembe is bele fognak kötni ez miatt?
A nővérednek, ha olyan a fellépése, nem lesz semmi baja belőle, ha megvéd...
Amúgy annyi mód van erre, hogy úgy vágj vissza, hogy ne nagyon tudjanak mit szólni. Egyrészt nem kellene felvenni a sértéseket, meg kellene vizsgálni, hogy milyen előzményekkel jutsz el odáig.
Amúgy meg pár visszaszólás/lereagálás
Anna:- ronda vagy!
Te: - Hallod keresett a Feri! (Beszéltél már vele?)
Anna - milyen Feri!
Te: Hát, aki a f"szát a szádba veri (ez amúgy sok névvel van így)
Hasonló a "van valami a pólódon" és mikor lenéz, lentről orron pöckölöd
Juli:- jajj de csúnya vagy!
Te: tudod, az Isten valahol ad, valahol elvesz...
Aztán, ha egy teljesen oda nem illő Grrrr -t mondasz csak és felhúzod rá "csábosan" a szemöldököd vagy v-be rakod az újjad és a szádhoz tartva kidugod a nyelved, amit fel-le mozgatsz teljesen elveszed az élét a további szekálódásnak.
Fogd fel lazán, szerintem bejössz nekik...
A legjobb ha úgy teszel, mintha bóknak vennéd, és rájátszol kicsit.
Pl.
-De ronda vagy!
-Jaj, Gizi ne udvarolj nekem, mert elpirulok!
-Senkinek se kellenél te béna!
-Ugyan, tudom, hogy belémestél, azért vagy így rámállva! (egy csábos vigyorral)
-Neked elment az eszed!
-Akkor megiszunk egy kávét suli után?
-Igyon veled a halál!
-Mondták már milyen cuki a morcos arcod?
...
És a lényeg!:
Ha egyszer sikerül elérned, hogy akár füstölögve is, de ô lépjen le a szituációból, a következô alkalommal ha meglátod a barátnôivel, és nem számít rá, menj oda hozzá te, és kezdd te!
-Szia Gizi, ma nem szájkaratézunk? Magányos vagyok nélküled.
Aztán ha erre megint beszólogat, húzd egy kicsit az agyát megint. (Ha a többi lány beszállna a szapulásodba, mondd nekik: Jaj, össze ne vesszetek rajtam lányok! Bár ha a Gizinek oké, egy hármasban is benne lennék!)
Aztán rájuk hagyhatod egy jól van, majd még beszélünk!-kel.
Ha észreveszed hogy néznek, vigyorodj el, és integess oda nekik.
Szerintem három nap után ôk fognak messzire kerülni téged.
Nokent irom, hogy a legnagyobb fajdalom es alazas az, amikor a kulsojet szolod le.
Ha bant valaki, nyugodtan nezz a szemebe es mondd azt, hogy "Eloszor szedd ki normalisan a szemoldokod es tanulj meg sminkelni, mert ferfi szemmel irto csunya vagy es ne sheines gucci taskaval mutogasd magad"
Es egyebkent pont az ilyen "kategoriaju" lanyok viselkednek igy, mert elkepesztoen felszinesek es csak a kinezet szamit nekik, hatalmas fajdalom lesz ha leszolsz barmit rajtuk.
Örülj, hogy egy ilyen belevaló nővéred van, szerintem ő megtudja védeni magát!
Figyelj, nem mindenki szép- főleg serdülőkorban nem. Engem szép nőnek tartanak, és én is annak tartom magam, deviszont! Ha meglátom a serdülőkori képeimet, akkor teljesen elborzadok. Az a tipikus "a teste nem tudja eldönteni, hogy fiú vagy lány" :D kinézet. Borzas haj, zsíros bőr, formátlan test..sorolhatnám. Ezeket a leggyakrabban kinövi az ember. Szerintem ne foglalkozz ezzel, mert most te is ebben a korban vagy, amikor formálódsz :)
Amúgy minden suliban akad néhány ilyen tróger, akik kiszúrnak valakit és azon élvezkednek, azt hiszik, hogy ezzel menőbbek, van kinek beszólogatni. AZ én sulimban is voltak ilyenek. Akkor szépek voltak és nagyon menő csajoknak számítottak. Mi van velük most? Elárulom: semmi különös. A hatalmaskodó énükkel semmire sem vitték. A szépségük pedig elmúlt. Átlagos emberek, annyi, hogy ordít róluk a boldogtalanság.
A nővéreddel pedig mindig szeressétek és támogassátok egymást, amíg éltek.
Ha megint cikiz téged a csaj válaszold ezt:
"Vagyok olyan szép mint te!" (De ilyen kő flegma-cinikus hangszínen)
Vagy ezt:
"Legalább a lelkem szép (és ezt meg olyan aranyos ártatlan jó kisfiús stílusban), veled ellentétben"
Vagy ezt:
"Én férfi vagyok, szóval lehetek csúnya"
Amúgy a #33 jót írt :D
Próbáld ki azt, hogy itt-ott elhinted, hogy: "Azt hiszem a Fanni teljesen belémzúgott...hiszen folyamatosan velem foglalkozik..körülöttem forog az élete.."
Hidd el, fordul majd a kocka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!