Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mit csináljak, légyszi?

Most mit csináljak, légyszi?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy jóképű pasi, és ez miatt szoksor csúfolnak, leginkább csajok. Mivel nem vagyok egy agresszív állat ezért ugye inkább tűröm, de egy csaj folyamatosan cikizett és csúfolt. Van egy nővérem és megvédett a csajjal szemben, de most én érzem cikinek az egészet hogy miattam verekedett, most szerintetek ez normális?

Ezek után szerintetek a nővérembe is bele fognak kötni ez miatt?

2022. nov. 7. 20:59
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Tizenkilenc

Édeske?

Ez aranyos volt köszi!

Húsz

Na ne mond, komolyan?

Erre én is rájöttem.

Amúgy köszi szépen hogy megengeded:P

2022. nov. 7. 22:33
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, ha itt megy akkor most ugyanezt tessék velük szemben is megejteni.
2022. nov. 7. 22:36
 23/42 anonim ***** válasza:
21%
Aranyom, te nem jóképű pasi nem vagy, te még pasi sem vagy.
2022. nov. 7. 22:39
 24/42 A kérdező kommentje:

22

Most komolyan teszteltek vagy mi?

Leírtam hogy nem vagyok full szerencsétlen, csak lányokkal szemben nem megy!

Pláne ilyen "alfa" tipusú csajokkal szemben, mert ugye nem a normálisabbja kötekszik.

2022. nov. 7. 22:40
 25/42 A kérdező kommentje:

23

Nem tényleg egy angyalka vagyok, nem pasi mert az angyaloknak nincs nemük:P

Barom.

2022. nov. 7. 22:43
 26/42 H.B.Netta ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nemtelenítened kellene a lányokat. Gondold azt, hogy srácok, csajnak öltözve xD
2022. nov. 7. 22:49
 27/42 A kérdező kommentje:

H. B. Netta

Na ne, Shakespeare is b@zi volt, de én nem vagyok az.

2022. nov. 7. 22:59
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Mikor cikiznek, vedd elő a létező leglenézőbb arckifejezésed és áradjon belőled az a pusztító megvetés, amit iránta érzel. Egy jó trükk még az, hogyha elkezdenek beszólogatni, nézz a szemébe, majd a cipőjére, méregesd végig utána megint a szemébe. Ettől ki fog készülni nagy eséllyel.
2022. nov. 7. 23:34
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Itt tulajdonkeppen ket problema van, nem egy. Az egyik az, hogy mikeppen tudnad leszoktatni ezeket a csajokat arrol, hogy cikizzenek. Erre pl. a #28 nagyon jo valasz, mar azert is, mert akkor nem kell szocsataba bonyolodni vele. De ez csak akkor fog mukodni, ha a masik problemat is tudod kezelni. Ezek a csajok nemcsak azert cikiznek, hogy ugymond nem jol nezel ki, hanem azert is, mert erzik, hogy ez a gyenge pontod, es direkt erre mennek ra, mert tudjak, hogy akkor elbizonytalanodsz, mert belul te is ugy gondolod, hogy van valami alapja a beszolasaiknak. Ezert arra is szukseg volna, hogy te lassal magadban valamit, amire buszke lehetsz, kulonosen olyasmit, ami a cikizo csajokbol hianyzik (legyen az sport, nyelvtudas, szamitogepes tudas, akarmi, ami neked jol bejon). Ami azt illeti, ok eleve sportszerutlenul jarnak el, amikor naluk fiatalabbat cikiznek, de hat a cikizokre pont az jellemzo, hogy gyengebb ellenfelet keresnek, nem veluk egyenlo sulycsoportot. Ha nagyon ugy erzed, hogy a kulsod a sajat szemeddel nezve is elonytelen, es nehezen tudnal rajta valtoztatni, akkor ellensulykent koncentralj olyan dolgokra, amiben viszont te vagy jo, hogy javuljon az onbizalmad es ne erezzed ugy, hogy teged egyedul az minosit, hogy hogyan nezel ki. Akkor a magad szamara is konnyebben, termeszetesen, nem betanultan jonne neked egy ilyen visszavagas, hogy pl. "inkabb legyen pattanasos az arcom, minthogy ket kilo ruzzsal meg arcfestekkel kelljen takargatnom, hogy agy nelkul szulettem."
2022. nov. 8. 03:19
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak fizikailag lehet megvédeni magadat. Nem kell ahhoz aggresszívnak lenni, hogy kivédd az effajta atrocitásokat. Vannak olyanok, akik ilyenek, de ha nem szólsz nekik vissza, jobban felidegesítik magukat. Aztán vannak olyanok is, akiket ez nem hat meg, és cseszegetnek ugyanúgy. A nőknél jobb ha tudod, hogy nagyon soknak gyengepontja és hiú önmagára, ha a külsejét szidod, pl kövér vagy. Hidd el működik. Szerintem az esetek 70%ban tuti jobban meg fog sértődni. Ha ez sem használ és folytatja, akkor a másik dolog, amit utálnak, ha kiforgatják a szavaikat, na ilyenkor kell jól figyelni mit mond, és arra így reagálni.
2022. nov. 8. 04:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!