Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy àllitsam leőket?

Hogy àllitsam leőket?

Figyelt kérdés

Anyukàk! Megvan az amikor a gyerekeitek nagyon durvàn össze kapnak és laàllithatatlanok?

Na nálunk minden nap ezt csináljàk a 16 és 12 éves lányaim.De a nagyobbik szó szerint veri a kisebbiket és már nem tudom hogyan àllitsam le őket.A nagyobbiktól folyton elveszem a telót,de még le is ordibàlom amikor megveri a kicsit de van hogy még azután se áll le mit csinàljak?): (Még sosem eset baja a kicsinek azért nem olyan erős a nagyobbik)

#lány #testvérharc #Megállíthatatlantestverek #Ketsegbeesettszulo
2022. nov. 3. 15:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%
Ne add vissza, ennyi.
2022. nov. 3. 15:49
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Ideje lenne elmenni a nevelési tanácsadóba, hátha segítenek megtanulni gyereket nevelni. És ezt teljes jóindulattal írom
2022. nov. 3. 15:49
 3/23 A kérdező kommentje:
Tudok gyereket nevelni(:
2022. nov. 3. 15:52
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
ezek szerint mégsem :D
2022. nov. 3. 15:53
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

“ Tudok gyereket nevelni(:”

Igen, látszik abból, hogy a gyerekeid napi szinten ütik egymást még az után is, hogy rájuk szólsz és annyira nem tudod a helyzetet kezelni, hogy a gyakorin kérsz segítséget.

Vicc nélkül: nevelési tanácsadó, akad ott pár szakember is, aki segít. Felesleges a büszkeséged miatt még jobban tönkretenni a gyerekeidet.

2022. nov. 3. 15:56
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Többesszámba beszélsz és mégis a nagy lányodat álitod be a rossznak ,a kisebről egy szót sem szólsz,hogy is van ez??szerintem meg ahogy leírod hogy a nagyot bünteted így meg úgy arra következtetek hogy kivételezel a kicsivel ez jön le az írásodból
2022. nov. 3. 16:01
 7/23 A kérdező kommentje:
6 a kicsinek egész héten elvan véve a telefonja mert ha nála van nem tanul,mással meg nem tudom megbüntetni
2022. nov. 3. 16:04
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Szakember olyat is meglát, amit mi szülők nem. Én elvinném a gyerekemet ( vittem is anno, de depis hangulat miatt, és jobb lett).
2022. nov. 3. 16:05
 9/23 anonim ***** válasza:
33%

sok mindennel lehet büntetni, elsődleges igen a telefon oké ez legyen pipa.

Másodszor este 8-9kor takarodó se tv se semmi, számoljon bárányt, érdemes lenne központilag szétszedni a szobákat. iskola után rögvest haza, ha 3mas alatt hoz jegyet haza akkor , nem mehet sehova, ha gyepálja a másikat akkor nevelési célzattal adok neki egy pofont csak hogy tudja milyen.

2022. nov. 3. 16:08
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Te a nagyobikrol írtad hogy elveszed a telót most meg variálsz
2022. nov. 3. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!