Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez csak nekem furcsa így?

Ez csak nekem furcsa így?

Figyelt kérdés

A testvéremnek tavasszal lesz az esküvője. Amúgy nincs rossz kapcsolatunk.

Az én esküvőm a férjemmel csak két tanús volt, nem is terveztünk senkit meghívni elég nagy a család, nem lehetett volna szűk kört meghívni mert az is 15 fő. Na mindegy. Ugye semmi ajándékot, pénzt nem kaptunk tőlük.

Viszont nekik nagy esküvőjük lesz. Kicsit furcsán érzem magam most, hogy nekem viszont most majd kell adnom pénzt, ajándékot akármit.

2022. szept. 29. 10:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

#30 De nem kell vele foglalkozni, esetleg beszéld meg a testvéreddel normálisan.

#29 Érdekes, felénk nagyon szép esküvői üdvözlőlapokat lehet venni, abba kedves jókívánságokat írni (én kalligrafálni is szoktam, kedves gesztusnak tartom), és csak úgy mellékesen beleteszem a pénzt. Amúgy teljesen igazad van.

2022. szept. 29. 14:43
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

30: senki másra nem tartozik, hogy ti mennyit adtok.

Próbálj már felnőtt módra viselkedni, és ne másoknak akarj megfelelni...

2022. szept. 29. 15:30
 33/38 anonim ***** válasza:
96%
pénzt kell adnod, mert állnod kell a költségek rád eső részét. de ennyi. nem több, mint bármelyik puccos étterem, 10-15k /fő
2022. szept. 29. 15:59
 34/38 anonim ***** válasza:
97%

Igen, lehet venni szép képeslapokat de nem kötelező. Sokan nem vesznek. Én azért se szeretem mert aggódni kell hogy valyon eleget adunk vagy sem, megszólnak vagy sem.

A legszukebb körnek se akartál legalább egy vacsorát csinálni (nem puccos eskuvőt) akkor érthető hogy nem adott nászajándékot. Amúgy lehet hogy neki is rosszul esett hogy te nem hívtad meg őt legalább egy

ebédre, nem tudom de csak tipp.

2022. szept. 29. 17:00
 35/38 A kérdező kommentje:
Mi pont ezért nem csináltumk mert a szűk családi kör 50 fő. Ha valakit meghivsz akkor a másikat is megkell.
2022. szept. 29. 17:28
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

35-re:

Na ne mondd.

Lehetett volna azt csinálni, hogy meghívjátok mindkettőtök szüleit, nagyszüleit (ha élnek) és testvéreit (ha van családjuk, akkor családostul).

Ha nem 4-5 testvéretek van, akkor ebből ugyan nem jön össze 50 fő.

2022. szept. 29. 17:33
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
35. Azt írtad először hogy 17 fő.
2022. szept. 29. 18:09
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Minek kérdezel, ha nem akarsz megoldást? Eddig fel lettek vázolva az ötletek: nem mész, szólsz hogy neked ez nem fér bele és utólag beszállsz, spórolsz. Ennyi.

Minden más kommented csak önsajnálat. Ide az emberek segíteni járnak, nem mártír képet támogatni.

Vagy azt akartad, hogy elkezdjük szídni a tesódat, hogy mit képzel ilyen puccos esküvővel, bezzeg a tiétek? Komolyan, még az is eszembe jutott hogy féltékeny vagy rá amiért nekik van egy ilyen esküvőre pénzük. Mert lassan ez jön le. Vagy pedig egy közel 40 választ elérő troll vagy. Ha ez az igaz akkor szép munka.

2022. szept. 29. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!