Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez csak szerintem volt tapinta...

Ez csak szerintem volt tapintatlanság húgom részéről?

Figyelt kérdés

Kis elősztori: 90 kiló körüli, duci barátnőm van, hasra hízós típus, és sokszor volt már ebből problémája, hogy így nem tud rendesen öltözködni sem, terhesnek is nézték már, stb.

Húgom ezzel szemben a tipikus 10 éves kora óta tornázó, csont és bőr lány. Nyaralás alkalmával elejtett egy olyan mondatot, hogy elég volt az édességből, mert nem akar plusz kilókkal hazamenni. Erre apámnak volt egy "vicces" megnyilvánulása, hogy úgyis párnákkal fog hazamenni, nyilván csak viccelt. Erre a húgom lenyomott egy monológot, hogy ő mennyire fél attól, hogy meghízik és csüngő hasa lesz mintha terhes lenne, és nagyon nem akarja hogy a mindenfelé szétfolyó hájas hasát kelljen a ruhába beletuszkolni (ez is megtörtén barátnőmmel, és pont a húgom segédkezett benne). Ezeket szó szerint így mondta, és csupa olyan dolgokat sorolt fel kb, amivel szembesült a barátnőm, és ő szegény csak hallgatott végig.

Ez csak szerintem volta borzasztóan tapintatlan és sértő? Ő azzal védekezik, hogy nem is a barátnőmre gondolt, csak úgy általánosságban az elhízásról beszélt. Hogy lehet ennyi esze egy 25 éves nőnek?

2022. szept. 21. 19:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Tapintatlan volt, igen!

Viszont érdekes hogy egy vékony csajt simán le lehet szólni hogy de gebe, vagy csont és bőr, elől deszka hátul léc stb.....

Ezeken soha nem akad fel senki, pedig pont ugyan olyan xarul esik mint mikor egy molett csajra azt mondják h dagadt, meg csüngóhasú

2022. szept. 22. 12:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan, inkább aggodalomként csomagolt beszólásokat sajnos tényleg elnézik, mint hogy "jaj, olyan kis sovány vagy, egyél már". De a "gebe", "hogy nézel már ki", "se csöcsöd, se segged" fajta beszólásokon szerintem ugyanúgy ki szokás akadni.

2022. szept. 22. 14:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ducinak nem lehet azt mondani h "jajj kicsit fogynod kéne" Mert azért már megköveznek h bunkó vagy!

Ha a bnőd mondta volna a hugodnak h "én nem akarnám h zörögjenek a csontjaim, meg ne legyen rajtam fogni való"

Azon is így fennakadnál?

Mert szetintem pont ugyan olyan paraszt dolog lenne.

2022. szept. 22. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:
65%

A kérdező helyett is azt mondom, hogy igen. A húg sem éppen csak azt mondta, hogy "jaj, kicsit fogynod kéne", hanem azt részletezte, hogy az ilyen test mennyire ocsmány és undorító és gáz. És igen, ez oda-vissza bunkóság, tehát nemcsak "vissza", hanem "oda" is. A kérdés pedig egy olyan esetről szólt, amiben csak "oda" volt, és nem volt semmilyen "vissza", ezért értelmetlen azzal jönni, hogy ugyanolyan bunkóság lett volna, ha a barátnő is ilyeneket mond, mivel ő nem mondott. Csak a húg mondott. Bunkóság? Igen.

2022. szept. 22. 14:40
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg nem a barátnődre célzott viszont ha ennyire zavarja a barátnődet ezek a dolgok akkor változtasson. Ha el vagy hízva és fogyni szeretnél fogyj.
2022. szept. 22. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!