Akiknek lett volna ikertestvérük, de nem született meg, nem szoktatok azon gondolkodni, hogy miért pont te maradtál életben?
Figyelt kérdés
Lett volna ikertestvérem. Sokszor gondolkozok azon, hogy miért pont én maradtam életben, és mi lett volna, ha ő is életben marad.2022. szept. 15. 16:57
1/11 anonim válasza:
Az orvos mit mondott, miért pont te maradtál életben?🤔 Ott a válasz...
2/11 anonim válasza:
Mert te voltál biológiailag az életképesebb
3/11 anonim válasza:
Te életképesebb voltál, ennyi. Ha meg sors, vagy ilyesmire gondolsz, hát… az a te dolgod. De ne hidd, hogy a te hibád vagy ilyesmi. Ez van.
4/11 anonim válasza:
Őuszta véletlenek sorozata, nem tudni.
5/11 anonim válasza:
Mi történt az ikertestvéreddel? Hogyan volt ez a történet?
6/11 anonim válasza:
Azért, mert megettem az anyaméhben.
7/11 anonim válasza:
Radnóti Miklós: Huszonnyolc év
8/11 anonim válasza:
1es, azt ő honnan tudja? 🤣 Az anyja tudná max...
9/11 anonim válasza:
Engem azzal piszkáltak, hogy megettem. O_0
Amúgy meg eléggé problémás vagyok egyedül is, mi lenne ha lenne még egy.
10/11 anonim válasza:
Arról tudsz, hogy sokkal több terhesség indul ikerterhességnek mint amennyi iker születik? Kb. 1980 (ha jól emlékszem) óta már látják is az ultrahang miatt, régen úgy szívódott fel nagyon sok, hogy még az anya sem tudott róla. Veled semmilyen összefüggésben nincs, nem volt életképes a másik embrió. Vagyis neki is így volt jobb, szenvedés lett volna az élete. Ne agyalj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!