Tartanátok a kapcsolatot egy ilyen testvérrel?
Amúgy ez tök sztereotípia, nekem tök sok ismerősöm, sőt párom is ilyen volt fiatalon, ma meg se mondanád róla. Nem mindenki végzi úgy mint a filmekben, lezüllve, persze van olyan is. Amikor megismertem páromat, akkor már csak füvezett, de minden barátnőm emiatt is le akart beszélni róla, aztán tök magától azt is abbahagyta, ma már sört se iszik, csak társaságban. De unokatesóim közül, haverjaim közül is mentek át páran ilyen korszakon. Ha veled normális, emiatt ne ignoráld, próbáljátok helyes útra terelni. De te ismered, esetleg ha bővebben írnál róla, meg lehetne mondani.
Amúgy onnan tudom, hogy egyik unokatesóm még mindig tolja, hogy totál kerüli az egész családot, nem akarja, hogy rájöjjenek, de képeken látszik az arcán, viszont még mindig nagyon kedvelem őt, csak sajnálom.
Hány éves tesód?
Aki csak hétvégi használó, és mellette van állása, normális, stb. igen.
Aki teljesen a drog rabja, vele nem, sőt, a címemet is titkosíttatnám, nehogy megtaláljon.
a kerdes jo. az idealista enem azt mondana, igen es minden eszkozzel megprobalnam a helyes utra terelni, mert a testverem, ki segitene neki, ha en nem.
de a valosag altalaban az, hogy pont lexarja es ugyanugy fogja csinalni te meg vegignezed + kihasznal. szoval valszeg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!