Történt már valakivel hasonló kellemetlenség?
Olyan rosszul érzem magam.
Apum megkért rendeljek pizzát mert későn ér haza munkából de elfelejtettem feltölteni a telómat pénzzel
Most pont állást keresek (már van is munkám igazából) és szóltam a tesómnak rendelje már meg, elmondtam miért és erre megkérdezte hogy lesz e nálam rá pénz..
olyan kellemetlennek érzem
Mondtam hogy persze (van eleg sok felretett pénzem)
Utána látta is mert pont számoltam a pénzt
Olyan kellemetlenül érzem magam emiatt..
azt hiszi nincs pénzem..
Nem is azért érzem magam kellemetlenül hanem mert azt hiszi nincs pénzem.. most 2 hétig nem volt munkám :/
Apum máshol lakik fuvaros és azért rendeltem ide a pizzát mert mire hazaér bezár a büfé
Mondta hogy rendeljünk magunknak is majd ő kifizeti nekem, de ez a szitu után már nem volt kedvem rendelni így megrendeltem csak neki..
Hát én baromi jól keresek (ez most tényközlés, nem pedig dicsekvés), de alig van nálam pénz. Már a covid előtt se nagyon volt, de azóta szinte mindent készpénz nélkül fizetek.
Szóval ha rendelek valami kaját, akkor nagyon ügyelek rá, hogy lehessen kártyával fizetni, akár előre is online. Egyedül élek, szóval még tudom oldani magamnak.
Viszont volt már olyan szitu, hogy anyáméknál rendeltünk, én nyitottam ajtót a futárnak, viszont amikor fizetni kellett volna, akkor hívnom kellett valaki mást, mintha valami csóró volnék.
Mégis mennyire kell ahhoz felszínesnek lenni, hogy az ember a tesója előtt játssza a nagymenőt aki teli van pénzzel?
Te jó ég..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!