Introvertáltak!A testvéreitek is olyanok,mint ti?
Vagy egyedül vagytok így a családban?
Mi 3-an vagyunk testvérek.
Szerencsére öcsém is az,így ketten vagyunk.
Egyikünk sem akar kapcsolatot.Így jó eséllyel egymásra számíthatunk majd.
Belegondoltam milyen lehet azoknak,akik egyedül ilyenek a családban.
Bátyám nagyon az. Nem akar kapcsolatot, ha vendég jön és esetleg szereti is az illetőt akkor sem bújik ki a szobájából.
Én is introvertált vagyok, de van párom. A vendégeknek mindig ott vagyok a seggébe végig és igyekszek jó társadág lenni. Viszont egy ilyen után úgy kivagyok, hogy el kell vonulnom és hagyjon békén mindenki.
"Az introvertáltak a magyarul csendes, szelíd emberek, akik nem pörögnek, hanem nyugiban elvannak, olvasgatnak, filmeket néznek, kiállításra járnak stb. nincs igényük tömegbulikra. Normális, nyugis népek. Kapcsolatban élők. Tudnak szeretni, szeretnek szexelni, értékelik a párkapcsolatot, szeretik a gyerekeket. Csak szelídek."
Pff. Az introvertált annyit jelent, hogy magányos tevékenységgel töltődik fel. Ennyit és nem többet. Vannak nagyszájú, hangos introvertáltak, vadak, nem biztos, hogy szeretik a gyerekeket (miafasz??). Egyáltalán semmi köze a csendességhez, szelídséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!