Mi volt utólag visszagondolva a legdurvább élményetek gyerekkorotokból, ami a tesótokhoz köthető/amit megcsinált veletek, de amit akkor nem gondoltatok durvának?
Hát, kérdező, a tied a legkevésbé se kismiska a többihez képest! Konkrétan egy pszichiáterért kiáltó szado-mazo páros voltatok! Mondjuk, itt még mások is az előbbiek.
Nagymamám arra ment haza, hogy a 6 éves anyukám bezárta a 4 éves öccsét az első emeleten a két ablak közé.
Itt olvasgatva a többi sztorit az enyém nagyon enyhe :D
Kicsi volt még öcsém, olyan 2 éves én meg 13. Esernyőkkel játszottunk, kardoztunk vele, nyitogattuk stb. Ő egyszercsak megnyomta a sajátját a gombot, ami hosszabbra ereszti és telibe pofán talált vele. Nyilván nem volt kellemes élmény, baromira fájt, mai napig látszik a heg, de nem haragszom rá, hiszen még kis totyogós volt.
Kiszöktünk az utcára éjjel (akkor még nem volt médiahír a pedofília, meg hogy mit tehetnek a kihalt utcán tízéves kislányokkal, így nem is féltünk)
Unokaöcsém majdnem eltörte a karomat - nem direkt, csak azzal hülyéskedtünk, ki az erősebb (ő fiú én lány), lefogott és próbáltam kiszabadulni :D
Szintén neki felszakadt a szemöldöke, mikor fogócskázáskor nekirohant egy kiálló vasrúdnak
De tényleges kéztörés is volt bringázás közben, meg majdnem felgyújtottuk a mezőt mert cigiztünk :D
Aztarohadt! Milyen sztorik vannak itt! Velem csak olyanokat csinált a tesóm, amiket akkor is durvának találtam (verések, alázások, ő volt a nagyobb, engem is sírásig bántott, mint a 4-es válaszában, lelkileg maradandó lett), de sok itteni történet még úgy is túltesz rajta veszélyességben, hogy az a válaszolók szemében csak játék volt. Jesszusom, életveszélyesek voltatok! 😅
Van két gyerekem, még kicsik, de előre rettegek, hogy egyszer majd kettesben kell hagynom őket 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!