Ugye jogostam kevertem le egyet a 14 éves öcsémnek? Mostmár nagyon elegem volt belőle 22.f
Nagyon pekhes időpontban születtem meg és ezzel folyamatosan szekál
2000 február 29-én aki nem tudná ez szökőév tehát 4 évente van.
Folyamatosan csesztetett ezzel, hogy jajj kisöcsi ne félj vigyázok rád, tisztába teszlek majd nyugi, nézek veled Micimackót meg stb mert ugye ha szökőevekben számolunk akkor én 5 éves vagyok. Nyilván én sem örülök ennek mert ez nagyon pekhes születési dátum de nem tudok vele mit csinálni.
Már többször kértem, hogy fejezze be mert nagyon idegesít de csak nem fejezte be.
Nem bírtam ki és a mai nap után miután a szüleink előtt már megint elkezdte ezt a hülyeséget, hogy megetette a kicsit meg vigyázott rám visszakézből kapott tőlem egy akkorát, hogy egy ideig a földön maradt
"egy ideig a földön maradt"
Ez alsóhangon agyrázkódás, de ha a következő áldozat a járdaszegélybe veri a fejét, az bele is hal.
14
Akkor te sem vagy különb mint a kérdező.
tudod akit szekálnak azt pont azért teszik mert szekálható. ugrik arra amivel szekálják, legyen az bármi. humorral sok mindent el lehet intézni, pofozkodás helyett. a pofon azt mutatja hogy nem tudod kezelni a helyzetet. tudod hogy az életben hányszor fogsz amiatt szívni mert megsértődsz? a munkatársaidat is meg fogod verni? legyél már felnőtt, és ne egy gyengébb gyerekkel szemben legyél férfi, aki semmit nem ártott neked, csak a szája járt
pszichológust javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!