Mit tegyek ha a hazug kistesóm elkunyerálja minden dolgomat és engem állítanak be irigynek a szüleim ha nem adom kölcsön?
Nem rég felfedezte hogy egy kis hisztériával bármit megkaphat, és ha a nagytesó azt mondja hogy nem az nem ér semmit. Én megmondtam neki hogy majd akkor adom kölcsön ezt meg azt ha leáll ezzel az ok nélküli hazudozással, erre elkezdett ordítani és én lettem lecseszve.
Ugyan ez a gyerek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
A szüleid őt védik, neki hisznek. Ő a kedvenc. Telhesen mindegy mit csinálsz, te leszel a rossz, neki lesz mindig igaza.
2 év múlva 18 leszel. Menj el koliba valami messzi egyetemre vagy dolgozni olyan helyre ahol adnak szállást.
Akkor irigy leszel, ne akadályozzon meg.
Ezt a gyereket én elhupálnám, de írtad, nem opció. Viszont az előző kérdésednél írta valaki, hogy igyekezhetsz kikészíteni. Találd meg, mi az, amit nem lehet rád bizonyítani, legyen alibid, pl. fürdés előtt csináld. Ha sokat panaszkodik rád, a szüleitek rá fognak unni.
Megis mit vársz itt, ismeretl3nektől?
Menj a barátaiddal mindenfelé, elv3zd a szünidőt.
A másik kerdesed alatt kaptál elég valaszt.
Ugyanígy voltam a húgommal, az a baj, hogy az ilyen kis rohadékok nagyon hamar megtanulják, hogy visszaéljenek a helyzettel.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog változni a helyzet, mindig ő lesz a hercegnő.
A másik kérdés alatt írod, hogy ikrek, mégis mindkét kérdést egy testvérre fogalmaztad.
Így kicsit megkérdőjelezhető.
Bár lehet, hogy én tévedek.
Egymással is így viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!