Ezt nekem kellene kifizetnem?
Egy barátomnak szüksége volt egy szerszámgépre, és mivel a testvéremnek épp volt, tőle kértem kölcsön. Ide is adta, én pedig továbbadtam a havernak. Csupán egyetlen napig használta és visszahozta nekem, de arról nem szólt, hogy a gép nem működik. Én ki sem próbáltam és másnap mikor visszavittem a tesómnak kipróbálta előttem és már nem működött. Felhívtam a havert, és azt mondta, hogy semmi baja nem volt mikor visszaadta, és nem tudja mi történt vele.
Javítani sajnos nem lehet, és az új kb 50ezerbe kerül, a tesóm pedig tőlem követeli, hogy vegyék újat, pedig nem is használtam.
Lehet, hogy becsapott a haverod, de ha pótolni akarod a tesódnak a gépet, akkor vagy javítsd, vagy javíttasd meg, vagy vegyél egyet használtan!
Az mégsem 50 000 Ft.:)
"Az az igazság, hogy mikor elkértem akkor nem emelítettem, hogy másnak adom, de már tudja."
Hát, ja. Neked. te meg behajthatod a haverodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!