Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Engem hibáztatnak mert a...

Engem hibáztatnak mert a tesóm lehet hogy börtönbe kerül?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hónapja ismeretlen tettes ellen feljelentést tettem mivel egy hétvégi wellnesből arra értem haza -saját lakás- hogy kiraboltak.

Anyáméknak nem is mondtam mert nem akartam idegesíteni őket.

Most kiderült hogy öcsém és a haverjai törtek be hozzám és loptak meg.

A havert kapták el és ő feldobott mindenkit. Öcsém több betörésbe is érintett.

Anyámék engem szidnak hogy miattam megy börtönbe tesóm mért jelentettem fel,meg lehetett volna beszélni stb... nem is őt jelentettem fel!

Mikor otthon éltem már akkor is lopott tesóm a családtól,hiába szóltam miatta szüleimnek őt védték.

Nagyon rosszul esik hogy az egész rokonság belém állt ez miatt. Mondják vonjam vissza a feljelentést,de hiába mondom h máshova betört meg lopott még öcsém az áldozat jóformán

2022. jún. 27. 20:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
Legnagyobb kamu itt.
2022. jún. 27. 21:47
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

A kamuzóknak üzenem,máshol is előfordul az ilyen.

Unokatesóm a saját házukba tört be cigányokkal es loptak ki mindent a széfből. Tőlünk is lopott, de utána be nem tehette a lábát. Lopott az anyjától,nagyanyjától,kb.minden rokontól.

2022. jún. 27. 22:06
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ritka primitiv szüleid vannak. És te honnan tudtad volna a rendőrség előtt, hogy az öcséd volt? Ezt próbáld nekik elmagyarázni, hogy te haza mentél egy kifosztott lakásba, és nem gondoltad, hogy az öcséd volt. Ezt a rendőrség nyomozta ki. Ha meg ennyi agyuk van akkor előre szólhattak volna, hogy "kedves Bélusom, ne csodálkozz ha haza mész és ki van fosztva a lakásod, beszéld meg nyugiban öcséddel ő volt, de értsd meg őt is..."
2022. jún. 27. 22:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrök tették a dolgukat ott a hivatalos papír, ha annak nem hisznek akkor totál mindegy.
2022. jún. 27. 22:12
 15/27 Drakula ***** válasza:
100%
12-es miért kamu?
2022. jún. 27. 22:17
 16/27 anonim ***** válasza:
3%
Tipikus bűnözős kamu sztori.
2022. jún. 27. 23:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne kamu?

A mi családunkban egyik link, nem dolgozó unokabátyám lopta el a saját húga otthon tartott ékszereit, és pénzét.

2022. jún. 28. 07:00
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Minden kérdésnél van egy hülye, aki szerint tuti kamu az adott kérdés! Jelenteni kell őket és ennyi.
2022. jún. 28. 10:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Marha jó kapcsolat lehet, tényleg... ez nem volt jó kapcsolat, ne is ringasd magad abba a hitbe. Ahol a betöréses lopásokat elkövető gyereket védik és téged tesznek meg bűnbaknak, mert lebukott...hát ne haragudj...Engem ezek után nem kellene, hogy keressenek! A testvéred meg bűnöző, menjen is oda, ahova való, több embert ne károsítsanak meg! Mekkora rohadék, hogy még a saját tetvéréhez is betörtek, ebből látszik, mennyit jelentesz neki :S
2022. jún. 28. 11:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattad megy az öcséd a börtönbe, hanem mert egy alja tolvaj. A szüleid gondolom azért téged hibáztatnak, mert egyszerűbb rád fogni az egészet, mint elgondolkodni azon, hogy nevelték, hogy ilyen lett.
2022. jún. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!