Mit tegyek hogy elköltözzön?
ha nincs bejelentve, és haszonélvezete sincs a házra, és nem is résztulajdonos, akkor ajtaját feltörni, ahogy az előző írta, holmiját a kapu elé kidobálni és heló.
Ha ti engedtétek be, és engedtétek bejelentkezni is, akkor most isszátok ennek a levét.
Nekem is kamu szagúnak tűnik. Nem nézel mostanában kényszeres gyűjtögető dokumentum sorozatot, amiben traumát ért emberek gyűjtögetésbe kezdtek, hogy ezzel csillapítsák a bánatukat, veszteségüket? Amúgy ha igaz is, akkor valamit kifelejtettél a meséből, pl. hogy mi történt a nővéreddel a lakott régebben magába és minden tiszta és rendezett volt maga körül és a veletek lakás közötti időszakában.
Minden ilyen mögött trauma vagy veszteség van. A nővéred! Akit nyilván szerettél, és tippem szerint ő is segített neked anno, de javíts ki ha tévednék! Szóval nem kéne inkább segíteni neki? Pl. lehet szüksége van segítségre hogy meg merje tenni az első lépést lakás vásárlás terén. Magyarán legyél ott vele míg intézkedik és segíts neki. A segítő jelenlét gyakran nagyobb erő mint az utálat.
6-os. Igen segített nekem ő is annó de persze nem ilyen dolgokban. Nem gyűjtögető csupán csak lusta felporszívózni is vagy törölgetni stb a szobáját.
Gondoltam én is hogy valami traumája van, vagy csak megszokta a kényelmet hogy csak hazajön és ledobja magát, eszik, tisztaság van és slussz. Tudja hogy ha külön megy ezeket újra neki kell megcsinálnia.
Biztosan megzuhant lelkileg.
Nem tudom hány éves de esetleg kellene neki "keríteni" partnert.
És noszogatni, segíteni hogy vegyen önálló házat, kimozdítani a holtpontról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!