Szerintetek visszakérjem tőle a pénzt?
Figyelt kérdés
A fiu testvéremmel egyetemisták vagyunk, tavaly fizettem neki matek tanárokat, mert akkor neki nem volt pénze.
Olyan 60-70 ezer ft, de lehet több nem számoltam még pontosan össze.
Most ő elkezd dolgozni, jól fog keresni , szerintetek mennyit kérjek vissza tőle?
Nagyon jó kapcsolatunk van, szoktunk egymasnak eddig ezt azt fizetni, de azert ez sok pénz….
2022. ápr. 30. 10:41
11/22 anonim válasza:
Amit a 10es írt. Ha most nincs szükséged rá, ne kérd.
12/22 anonim válasza:
Annyit kérj vissza, amit megbeszéltetek, hogy kölcsön.
13/22 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy ha váratlan kiadás ér, akkor majd kérsz tőle kölcsön. Ha jó a viszony, emlékezni fog, hogy te adtál neki pénzt és fog adni ő is anélkül, hogy vissza kellene adnod. Arra figyelj, hogy ne ugyanaz az összeg legyen, hanem 10000 kevesebb vagy akár több.
14/22 anonim válasza:
Én is az előző válaszadókkal értek egyet maximálisan.
Ne sajnáld tőle azt a pénzt és váratlan kiadáskor fordulj hozzá...
15/22 anonim válasza:
Milyen kapcsolatban vagytok?
Mert ha többszázezer lenne azt mondom, ok, de 60k... annyit csak megér a testvéred sikere neked, nem?
16/22 anonim válasza:
Unokatesómat korrepetáltam (tanár vagyok) közel 100 ezer Ft értékben. Még csak nem is vagyunk nagyon összejárós rokonom, de nem fogom visszakérni tőle az árát, mert akkor is rokon.
17/22 anonim válasza:
Ha jó a viszonyotok ahogy írod és kölcsönösen segítitek egymást a tesód sem fog elfeledkezni rólad. Most fog dolgozni, nem lenne szerencsés az első fizetéséből kérned. Lehet ő maga fogja felhozni a témát és felajánlja, hogy visszafizeti, ha nem akkor anyagi gondok esetén keresd meg, biztos segít majd.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2022. ápr. 30. 14:06
19/22 anonim válasza:
"Nem beszéltünk akkor semmit sajnos."
Akkor nem kerhetsz vissza semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!