Anyukám szerint a nevelt tesómnak tetszik a barátom. Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Nemrég összejöttem a párommal és be is mutattam itthon. Minden hétvégén jön hozzánk és itt alszik.
A szüleimnek nevelőszülő a foglalkozásuk, ami lényegében azt jelenti, hogy vannak olyan gyerekek, akik rossz családi körülmények között élnek, ezért kiemelik őket a családból. Ekkor nevelőszülőhöz kerülnek. A nevelőszülő a saját háztartásában neveli a hozzá elhelyezett gyermekeket és biztosítja a gyerekek iskolába járását, étkezését stb. Mivel ez a foglalkozásuk ezért havonta fizetést kapnak.
A lényeg az, hogy nálunk is van elhelyezve két gyermek egy fiú és egy lány. A fiú 11 éves a lány pedig 14-et fogja tölteni nyáron. A lányról már az első hónapban kiderült, hogy nagyon hamar elvesztette a szüzességét. Már több, mint egy éve itt vannak nálunk. Én nem nevelt gyermek vagyok.
Hétvégén megint itt volt nálunk a barátom és édesanyám azt mondta nekünk, hogy vigyázzunk a nálunk elhelyezett 14 éves lánnyal, mert ő érzi, hogy ez a lány úgy tekint a barátomra, mint egy férfira. Mikor megkérdeztük, hogy miből gondolja ezt, akkor azt mondta, hogy ő már elég sok mindent megélt ahhoz, hogy az ilyesmit meglássa, de lényegében az az árulkodó ahogy ránéz meg ahogy beszél róla pl legutóbb azt mondta, hogy nagyon kedveli a barátomat, mert aranyos.
Mi a barátommal már felnőttek vagyunk. Ő 24 éves én 25.
Eléggé szöget ütött a fejemben ez a dolog, amire anyukám felhívta a figyelmünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!